View Single Post
Old 29 Jun 2007, 10:49   #200
Proletar
Guru

Proletar

Originally Posted by Pashpix:
despre Romania, oamenii de acolo stiau doar de Ceaucescu, Gherghiu Nicolaescu, Aro si Dacia)...

Fie ca ne place sau nu, filmele lui vor aduce mai degraba lumea in salile cinematografelor...decat un titlu (e primul care mi-a venit in minte) ca "Ingerul necesar" (nu l-am vazut, deci nu stiu daca e bun sau rau)
Pana la urma, ne putem supara ca CNC i-a dat 600.000 de euro, dar nu pentru ca face filme...Daca omul vinde, fie ca produsul e bun sau rau, evident ca unei case ca MediaPro Pictures ii convine sa-i dea niste bani....sau sa-i scoata pe piata DVD-urile...
Pana la urma, cred ca fiecare ar fi facut la fel in locul lui...De ce sa ma opresc daca filmele mele inca se vand? E ca si cum i-ai spune lui Mircea Lucescu sau lui Giovanni Trappatoni sa lase pe altii mai tineri in locul lor...De ce fratilor daca oamenii inca mai sunt competitivi?

La cultura cinematografica a nord-coreenilor, nu ma mira ca-l plac pe "Gherghiu Nicolaescu". Chiar sunt curios sa aflu gusturile in materie de film ale multiculturalizatului popor coreean.
Trappatoni a mai castigat si el niste campionate in peninsula si cupe europene, dar Nicolaescu ce performante are?