View Single Post
Old 28 Jun 2007, 15:22   #195
andrei-gl
Novice

andrei-gl

heh am urmarit topicu asta si am vazut ca l-ati cam terfelit pe sergiu nicolaescu. acum nu zic k vai de mine c valoare internationala este el, ce filme nemaipomenite a facut el toata cariera. nu frate, stiu k a facut si niste mizerii, dar stiu totusi k a facut si filme bune, uneori chiar foarte bune(ex Mihai, Dacii, chiar si comisarii) si ca este cel mai mare regizor roman, este?
cel putin el reprezinta perioada comunista in materie de film. daca intreaba cineva de cinematografia romaneasca din perioada aceea, automat se raspunde nicolaescu. acum incep sa apara altii, care speram k vor creste si nu vor ramane la umbra unui singur succes...

in concluzie mi se pare nedrept sa il denigram pe un om care a facut destul de multe pentru filmul romanesc. ce daca are si jeguri de film in "palmares"? ce daca injura lumea pe platou, hehe si nu recunoaste unele valori?

daca ne descotorosim de amintirea lui ramanem cu o foaie alba, cu un gol in istoria cinematografiei romanesti. el a facut mai multe decat restul regizorilor si asta cred k ii da niste drepturi.

normal, ulcioru nu merge de multe ori la apa si acum spre sf carierei s-a senilizat o leaca, nu-i mai ies pasientele, c'est la vie

dar de facut a facut ?
andrei-gl is offline   Reply With Quote sendpm.gif