Thread: Animals' Cafe
View Single Post
Old 19 Jun 2007, 20:52   #171
musetell
Veteran

musetell

irene,
imi ziceai sa argumentez ceea ce ti-am zis despre incredere..
pai ideea este ca lucrurile nu sunt ceea ce par a fi si d-asta trebuie sa avem grija cum oferim increderea noastra..
uite, un exemplu scurt, ca incepe Grey's Anatomy: am aproape 27 de ani, am cont pe noi 2 (tot musetell) si cand aveam vreo 25 de ani m-am trezit cu-o oferta de la un tip care are o agentie de fotomodele (am 1.78 si nu am dimensiuni standard dar arat bine). atunci nu aveam timp de asa ceva dar anul asta am vrut sa incerc, pentru ca recrutarile se faceau pana la 27 de ani si-am zis sa incerc ceva, mi-ar fi placut niste colaborari cu ei, pentru ca eu am serviciul meu si asta e. moda ar fi fost doar ceva auxiliar.
l-am contactat pe tip, a raspuns imediat desi eu atunci nici nu ma sinchisisem sa raspund..
mi-a zis ca da, sa vin la interviu, m-a adaugat in lista de messenger..norocul meu a fost c-am tot amanat interviul pentru ca eram foarte ocuupata. ma gandeam sa merg intr-o sambata ca week-endurile nu lucrez...cand imi facusem si eu ceva timp sa merg, noroc c-am ajuns intr-o seara acasa si tipul era activ pe messenger (in timpul zilei eu nu stau iar seara nu era el).
cand am vazut avatarul lui, am ramas socata..era un tip cu pantalonii desfacuti si mai multe tipe in jurul lui, unele ingenuncheate, fermecate si gata sa sara pe "marea descoperire"..ce sa-ti spun, am ramas socata, daca m-as fi dus acolo sigur m-as fi simtit supernaspa la interviu..si unde pui ca parea o agentie serioasa, aveau site, pareau ok..
asa ca d-asta zic eu ca aparentele inseala atat de mult..