View Single Post
Old 19 Jun 2007, 00:04   #159
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
Sicko - 9/10. Clar, unul din cele mai bune documentare pe care le-am vazut. E inca uimitor cum unii romani cred ca daca se duc/muta in America o sa o duca mai bine...E inca uimitor cum si alti cetateni ai lumii ar vrea sa mearga acolo. Eu zic sa se mute acolo doar cei care au o slujba (deja!) foarte bine platita acolo, care au bani de asigurare medicala si care il plac pe Bush. Putini astia, stiu sigur. Nu as putea sa compar sistemul medical romanesc cu cel american pentru ca pe al nostru nu il cunosc (prea bine). Dar fiindca Cuba a fost categorizata a third world country, cred ca Romania nu e foarte departe...dar ma indoiesc ca exista acelasi sistem si la noi, cu toate ca nu tin minte ca am platit vreodata pe un medicament sau tratament atata timp cat am fost la doctorita privata sau alt doctor. Deci consider ca o ducem mai bine ca americanii la capitolul asta. Oricum, filmul e unul anti-america si ma bucur de asta, poate schimba opinia multora care cred ca America e tare. O fi tare, dar nu la capitolul tratament universal in medicina. De fapt, la asta e varza totala. Vedeti si va convingenti.

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif