Originally Posted by Gloria:
asa... si la examen cum a fost? inainte si dupa ce a intrat fluturele?
|
salut gloria,pai cum sa fie la examen,nu prea m-am simtit eu prea bine din cauza caldurii si desi nu am invatat decat am citit asa rasfoit,ne-a dat 3 subiecte din trei materii studiate in toti anii,iar eu am scris vreo 17 pagini,cu siguranta pe subiect.
si de acea uneori sunt incantata caci eu nu prea am invaytat in acesti ani de studiu si am stiut ,am luat note bune si m-am descurcat mai bine ca acele persoane care statea si invatau in adevaratul sens al cuvantului de ceva timp.dar faptul este ca mie imi si place sa citesc mult si deci,citind din domenii de psihologie,documentarre,filoz.apoi am de unde baga.de fapt inteleg lucrurile foarte usor,o idee o inteleg foarte usor si deci nu trebuie sa o tocesc caci stiu esenta si apoi ma descurc.
de ex.astazi la politici sociale-modele,nu prea stiam ce anume sa scriu,dar mi-a spus o colega doua modele,de ex.capitalismul atata tot iar eu am inceput sa jonglez si sa asociez tot ce stiam despre,plus ca am intrat odata la o ora cand se discuta despre,si mi-a ramas in minte ideea despre ce s-a discutat,si mai ales cu max webel si viziunea sa si am scris si eu ceva
un subiect a fost din psihologie sociala -"perspective teoretice ale(asupra) comportamentului
si bine inteles ca am inceput sa vb despre comportament ca produs al determinarilor insusirilor interioare,omul vazut ca subiectiv ,genetic si compotamentul obiectiv-produs al determinarilor obiective exterioare-societatea.
si apoi am bagat freud si alti reprezentanti,la cel omul social teoria behaviorismului,influentele,societatii,educatiei,c ulturii, etc si am lalaito in vreo cateva pagini bune etc
apoi a fost un subiect din mtc metod sitecnici"tehnici de interventie ale asistentului social asupra unui grup aflat in dificultate,ne alegeam noi cazul.si am bagat pe acoloca ex.scoala speciala cu dizabilitate mintala apoi,am luat metode de interventie ca observatia,interviul,experimentul, ...anchete etc si am jonglat
la interviu am vb despre modallitatile eficiente de abordare,bariere etc,
caci sunt bariere si ale asist soc ca naticoiparea ,judecarea ,interpretarea eronata ,a intelegerii mesajului ,etc si celelalte bariere,
si tot odata am vb despre pasi de solutionare a cazului
adica:
ce edste mai im.de a se identifica problema ,a se defini aceasta
cand se constientizeaza se stabileste obiective ,scopuri de solutionare,
se face plan de interventie, se recolteaza informatii variante eficiente de solutionare,
se selecteaza varianta optima
se pune in practica-implementarea
si se rezolva cazul

multumita?
binwe acum am vb asa sumar desprece am scris 17 pagini sa speram ca voi lua note mari
iar eu nici nu invata la materii caci,inteleg foaryte usor lucrurile,ideea si deci mi se pare usoara si doar citesc asta e faza este un noroc al meu un har si sunt norocoasa caci pot sa imi mai utilizez timpul si altfel.chia

radeam de sora mea,si ea se incrunta cand stateam la ea ca zice ca eu cand invat?si dupaia veneam cu note mari si ea zicea iaute eu invat si tocesc zile si ea.bine ea era si la drept si cei drept acolo se toceste ,iar mie lucrul asta nu imi place ci modul acesta liber de a citi si a retine in felul asta nu in celalat.ca e mai aiurea si risipa de timp.etc si apoi imformatia ,mecanica se uita si mai usor.
voi ce credeti a fost usor?sau normal,dificil etc.astept pareri