pai atunci sa ii anuntam si pe ceilalti poate mai vin si alti la film ?in pricipiu mie mi-ar place acum vom vedea mai este oana atunci,iar la mine viata e atat imprevizibila..sa sti ca la strand e minunat,tu faci cum consideri dar prea multa preocupare si strictete iti poate dauna,iti vb si din proprie experienta,este f.imp.ca omul sa nu aiba temeipt ca asa poti sa te simti liber altfel te cenzurezi ,si mai rau cateodata se zice ca de ce tie teama nu scapi si practic cam asa si este si sti care e explicatia mintea-creierul uman e o enigma asa si cu sugestia iti influenteaza soarta de acea e bine sa gandesti optimist pt ca altfel oricat ai fi de atenta ,gandindu-te prea mult , se intampla printr-un fleac necazul cel mare,sau o mica prostioara si gata,etc.apoi suntem oameni asta e.dar sa fie totul bine.
eu am iesit putin caci m-a sunat o agentie la casting si m-am intors,iar porumbelul asta iar a venit la geam si iar a inceput sa faca asa.mai e minunat dar in acelasi timp imi da si fiori,cel putin eu asa simt in momentul cand face asa cum gangruie ,imi da senzatia ca si cum ar geme ,e ca si cum ar fi cineva pe patul de moarte si ar fi fara aer ,sau efectiv geme ,intr-o stare dintr-acea de teama mortii si durerea un amalgam de asa ceva.
mai poate eu am mintea prea aiurirta,o imaginatie prea bolnava ,dar credeti-ma daca stiti ce senzatie imi da?
mie teama sa nu prevesteasca ceva,
sau stiti primul lucru la ce m-am gandit ca cineva geme ca-i bolnav,altfel cum puteam sa visez asa?daca era in mintea mea sa imi imaginez era ceva voluntar,constient pe cand in somn involuntar.
de acea imi si place prezenta porumbelului dar ma si [reocupa imi da o stare ca imi vine sa plang,de fapt asa si am facut dupa ce am vazut ca era porumbelul in dimineata acea,pt eu ma culcasem trista,ma simteam singura fara a fi cineva langa mine,aveam si am nevoie de afectiune,iar fiinta care m-a iubit de mica cel mai mult numai este printre noi,dar tot timpul am considerat ca este ingerul meu pazitor si spritul se afla cu mine,cand am constientizat prezenta porumbelului am izbucnit in plans ca si si cum chiar era cu mine era prezenta prin acest porumbel,dar si prin fluture
-pe de alta parte mie teama sa nu imi prevesteasca ceva neplacut fata de sanatatea mea.
lucrurile astea le simt si vi e spun voua ca o descarcare si,dar si ca ceva plina de incantare,
nu stiu nu ma judecati poate exagerez dar ce sa zic asa am perceput eu lucrurile.