Originally Posted by lady_mystyque:
Originally Posted by irene marlyne monroe:
IAR A VENIT PORUMBELUL LA GEAM SI GRANGUIE.DAR ACUM SUNT TREZITA CA TREBUIE SA MA DUC LA EXAMEN.EXAMENUL FINAL .dar cum grunguie ai impresia ca geme cineva ca si cum ar fi bolnav,de acea visasem pe taicamiu bolnav
|
porumbel care pare ca geme ..... :huh: ai ceva imaginatie cu o tenta bolnava... sau poate te apasa prea multe lucruri :?
|
:shock: mai inainte de a judeca ar fi bine sa mai citesti o data eu nu am "PORUMBELUL LA GEAM SI GRANGUIE.dar cum grunguie ai impresia ca geme cineva ca si cum ar fi bolnav"
deci tu poate nu l-ai auzit si nu ai de unde sti.de asta acum eu imi notez ce imi trece prin minte sau multe alte lucruri in jurnalul meu intim ,caci apoi cine stie cum se mai interpretaza ,dar si cinemajia este tot un jurnal,activ adica si interactionez cu voi.si apoi sa sti caci acum tarziu cand m-am intors acasa era tot la geam,oare a stat acolo toata ziua sau venise intre timp?m-am apropriat si era cat de cat bland apoi a zburat ,acum i-am lasat si niste graunte,mi-ar placea sa se rentoarca pt ca pre prietenos.wuau vb de el si gata a venit,iar grunguie si cred ca mananca din graunte.daca l-ati pute auzi ,poate il voi filma si vil arat si voua dar sa se mai imblanzeasca,e mai prietenos decat papagalul meu.
astazi la examen ce sa vezi la geamul de langa mine a intrat un ditamai fluture si se plimba pe acolo deasupra noastra.se pare ca nu suntem singurei ,pana si de animale suntem inconjurati etc.mi-ar placea sa il auziti si voi cumface.dar poare este dresat?sau chiar e pe bune e foarte interesant,dar atat ca cum face ai impresia ca geme.etc cum ar face ai impresia ca geme dar cred ca face asa ca s-a infoiat ,mai este si o porumbita acum sunt doi.imi este drag de ei sper sa se imblanzeasca sa isi ating sa ii mangai.