View Single Post
Old 18 Jun 2007, 15:51   #1300
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by sebastian___:
Huh..ce am ras. Acum am descoperit topic-ul asta. Am citit numai vreo 10 pagini de la inceput. F funny. Greu de crezut ca nu esti un personaj. Mai ales anumite replici chiar imi pareau concepute de cineva. De vreun scenarist. Oricum..imi pare rau ca te simti singura..pari o fata de treaba.

salut ma bucur ca te bucur,da din nefericire mai am si momente din tr-astea desi sunt inca tinerica ,cat decat frumusica ,asta e dar poate si eu sunt dificila si dura si selectez f.greu persoanele,adica prefer pe cele adevarate,dar de fapt,nici daca le selectez nici ca selectez tot singura ma simt mi-ar placea sa fiu inconjurata mai mult de persoane si sa prieteni etc dar nu stiu de ce nu se intampla,sau se va intampla curand.
am fost la examen sunt epuizata dar am si scris 17 pagini etc.
cat despre porumbel ,l-am gasit tot la geam cand m-am intors cred ca a stat acolo pana m-am intors eu sau a venit intre timp ,caci eu l-am gasit acolo.dar m-am dus spre el sa ii dau graunte caci credeam ca este bland ,poate o fi dresat chiar asa mai prietenos decat papagalul meu care sta de luni de zile si tot e uracios si face galagie fuge prin cusca doar daca ma duc spre el etc.porumbelul a stat ciar daca m-am apropriat destul de aproape si apoi a zburat.de data asta i-am lasat graunte poate se intoarce si va deveni mai prietenos decat papagalul meu si voi fi incantata.