Originally Posted by Carmine Galante:
Originally Posted by irene marlyne monroe:
mi-ar placea sa mai vb si voi cu mine etc.
|
Da noi vorbim mereu cu tine, si mai ales te citim. Se pare ca ti-ai gasit o partenera pe masura - musettel.
|
da grazie ei ,m-am mai linistit si vorbit,am avut o zi mai agitata ,nici nu am iesit din casa,m-am trezit si mai aiurea am visat nu foarte frumos,a mai fost faza si cu porumbelul,si am devenit si mai nelinistita etc.asta cred datorita faptului ca am fost preocupata de sanatatea mea,am vazut un film aseara asemanator si m-a pus pe ganduri ,apoi maine am lucrare de dicenta-un examen final etc,si tot asa,s-a acumulat tensiunea ,preocuparea ,nelinistea etc.si am avut o zi neplacuta.cat conteaza si cat te poate afecta simple gaduri,etc,macar sa stiu sigur cum vor sta lucrurile care e situatia,ce se poate face,,.,dar sa speram ca capsulele acelea cu celule stem vor invada farmaciile bucurestene cat mai curand si la un pret usor accesibil si noi oameni sa stam mai linistiti caci organul afectat s-a si schimbat,adica dupa cum am inteles eu regenereaza celulele si este echivalentul a unui transplant,si ar fi formidabil.pt ca noi romanii nu ne controlam foarte des sanataea,sau din cauza banilor etc nu ne facem la timp analizele-sincer cam si costa -100 de euro chiar,etc si trebuie tratat ,desi ar fi mai usor de prevenit,dar noi romanii pana si prezervativele nu prea le folosim,vai domne ori costa mult ori ne place fara si deci suntem mai imprudenti.romani sunt romani .in loc sa faci un lucru bun si de calitate,fie el si odata la nu stiu cat dar sa fie ok,faci lucruri care te afecteaza mai mult apoi etc.
asa ca noi sa fim sanatosi si sa apara mai repede capsulele acelea stem mai repede pt a fi o speranta de viata etc.oricum sunt convinsa ca lucrul acesta se va intampla cat mai repede iar noi vom avea o viata mai atenta si mai frumoasa mai buna.uf.
asa ca astazi fiind mai tensionata ,aveam nevoie de suport afevtiv moral etc,si de a vb chiar,se zice in psihologie ca un om aflat in situatii neplacute are nevoie mai multa de ceilalti s fie impreuna etc,si este adevarat,e mai dificil sa treci un moment neplacut singur decat impreuna cu ceilalti,chiar sustinut etc.
si deci de acea am si intrat pe cinemagia caci simteam nevoia de lucrul asta,noroc cu musetica ca a luat parte la dezbateri ,si mie mi-a facut placere,chiar m-as bucura sa si mergem la strand,desi de obicei eu am oroare si nu ma inteleg cu fetele cu ea sunt convinsa ca va fi o relationare eficienta si placuta .ok toate bune,iar maine sa iau 10 la examen.pupici si cat mai multa sanatate la toata lumea ,inclusiv mie