View Single Post
Old 17 Jun 2007, 08:54   #1295
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
deci,acum m-am trezit ceva.
aseara ma preocupam de mine si chiar am vazut la stiri ca s-a descoperit in bulgaria capsule cu stem-celule care iti regenereaza celulele,tesutul afectat.am impresia ca se numea OLIMPUSQ-STEM,-daca puteti face rost sa imi dati,dar sper sa si coste nu foarte mult sa fie cat de cat acesibila.
ar fi o speranta pt atatea boli etc.
ok dar sa revenim la ce s-a intamplat acum de dimineata.
am inceput sa ii visez pe ai mei dar pe taicamiu ca gafaia pt ca ceva in realiytate chiar facea zgomot dar eu visam,am visat-o si pe o matusa,si pe fratimiu-dar care era cam suparat ca taicamiu facea galagie ca gafaie(ei nu prea se inteleg)dar iam luat eu parte,iar pana in final m-am trezit si ce sa vezi chiar se auzea acest zgomot,am crezut ca ii este rau unui vecin si chiar ma gandeam sa mearga cineva sa vada ce-i cu el,apoi am auzit ca mai granguie,si m-am uitat pe fereastra si ce sa vezi UN PORUMBEL-tot facea galagie la geamul meu.acum sa vadem variantele:
-ca daca am pus pe sarma afara hainutele ,dar nu este balcon ci pursisimplu o tabla mingusta de sustinere la fereastra si deasupra sfori pt rufe,ei bine cred ca le-am pus si porumbelul a intrat pe plimba si nu mai stia sa iese si a facut galagie ,deci -o intamplare pur si simplu
-ca a venit dupa papagalul meu ca il mai tin acolo etc
-si ceea ce am considerat eu ca a venit sufletul cuiva care numai este si m-a iubit foarte tare,iar acum sunt intr-un moment neplacut si vreau sa imi fie cineva alaturi,etc si chiar am inceput sa plang dar m-am oprit ca au sunat de la telfoane caci m-au sunat de la romtelecom caci nu prea imi functioneaza fixu si trebuie sa il verifice.etc.
-sau a fost UN semn printre altele multe.dar nu stiu cum sa il interpretez,ori ca ceva se intampla,placut/neplacut,ori ca cineva este cu mine si nu sunt singurica etc,habar nu am..voi ce credeti?[/