Thread: Animals' Cafe
View Single Post
Old 16 Jun 2007, 21:39   #131
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
mai inteles gresit,nici eu nu sunt adepta a oferi pt a primi ci a fi ceva natural
dar eu iti spuneam ca dupa instinctul si simtirea mea,sau experienta mea,pot zice ca ai carente de iubire,ai nevoie de iubire,fapt ce genereaza un comportament mai afectuos ,de obicei copii lipsiti de afectiune se ataseaza mai usor de cineva de ceva etc.lucru asta il cam traiesc si eu numai ca viata ma invatat ca trebuie sa fiu si mai precauta.
si nici decum ca ai oferi dragoste pt a primi ,nici nu e posibila asa obiectiva ci naturala,dar tocmai aceasta sensibilitate a ta si caldura sufleteasca pe care dai dovada ca o ai denota ca ai o inima in piept care nu e de piatra ,si la randul ei are nevoie de aceste lucruri ,altfel nu ai mai fi atat de fericita cu ami a ta,si nu te-ai sacrifica pe tine pt ea.cum ai zis cu cercei.
si totusi dupa parerea mea incearca sa-ti faci tie toate cele si apoi ei nu ca si cum de ex.in seara asta merg desculta dar ii pot pune cismulite la pisicute ca motanul incalta,deci dupa ce ca ar fi ceva fara noima ai face mai mult decat e nevoie pe cand tu chiar ai nevoie.etc.
cat despre felul meu de a vorbi,obisnuiestete,nu vb din reviste ci din mintea mea,sau eventual ,ideii preconcepute din ceea ce mai citesc uneori.deci este parerea mea proprie.
ma bucur pt tine ca estiu fericita si sunt convinsa ca e un lucru minunat.si de asemenea ca ai inima si nu esti lipsita,crede-ma ma intalnit si pers.cu inima de piatra si stiu cat de indiferenta ,fara a simte sau interesa de celalat etc.una pe mine ma ingrozit,dar si ea cred ca are valoarea ei,cine stie.dar e bine ca inca tot eu sunt mai impotrtanta etc.am glumit