Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by musetell:
pitbull,, imi dezlegi si mie misterul imensului citat pe care l-ai dat? :love:
mie nu mi s-a parut nimic palpitant si d-asta intreb?

|
Ba e ceva FOARTE palpitant.
Pânä prin septembrie-octombrie 2006, I.M.M. avea o dozä de inefabil pe care, din päcate, si-a pierdut-o, de când nu mai stiu cine i-a strivit corola de minuni a lumii. ORICE reply îl dädea, îl dädea cu quote. Asa credea ea cä e bine.
Dar uneori fäcea adevärate minuni! DADEA UN QUOTE färä sä adauge nici un reply! Ca cum îngâna persoana!
Iar într-o zi din toamna anului trecut, dintr-o asemenea faptä a purces o minune: a încoltit si a crescut Yggdrasil, Arborele Vietii.
Te du, dar, la:
Vreau sa stiu > Vreau sä fiu actrita > pag. 32
si ia aminte! Si urmäreazä dar, apoi, de la pag. 32 la pag. 34, pas cu pas, cum crescut-a Arborele Vietii.
(Doamne, când m-am chinuit cu el, sä încapä în carte!)
Ave, I.M.M.!
|
cam asa nu?
pai cred ca nimic nu e intamplator insasi prin nestiinta mea am descoperit stiinta ,poate ceea ce este extrem de important si interesant,o veriga dintr-un lant si cred ca cam asa sta si realiatea .si cei drept noi toti chiar suntem c un arbore ,generati si generatii etcplecand de la avram care se zice ca a fost singurul care a dat gena la toti oameni din lume ca un arbore ,adica toate generatiile au fost datorite lui el fiind siingurul care a dat gena.(am vazut o emisiune la tv pe civilisation).ei bine din ceva instinctiv asa am simtit si mi-a placut s-a dexvoltat si la noi arborele de mesaje etc.
tu cred ca vb de mesajul anterior in care a scris si pitb si tu si eu.
a fost tot ceva involuntar sriind si eu in mesajul tau,desi vroiam sa continui dar nu am vazut ca nu se sfarsise inca.etc.
deci este ceva scris de tine de mine si pitb.pe la mijloc sunt eu tu la inceput si pitb la sfarsit.etc lucrul asta nu l-ai inteles nu?