Thread: Animals' Cafe
View Single Post
Old 16 Jun 2007, 06:59   #117
musetell
Veteran

musetell

buna irene,
eu sunt de genul feminin (o musetea, doua musetele). ma bucur nespus pentru asta :love:

n-am inteles prea bine ce este cu plecarea ta din tara si nici nu inteleg de ce ai vrea sa fii acolo babysiter din moment ce-ai terminat o facultate (sau mai ai putin s-o termini)..trebuie sa inveti sa-ti aperi mai mult statutul de intelectual..sincer!
cat priveste probleme de sanatate, cel mai bine este sa te ocupi de ele dar in acelasi timp sa incerci sa privesti totul constructiv, sa fii optimistista si sa apelezi si la autosugestie. gandeste-te ca vor trece si gata. nu-ti deturna visele din cauza asta
chestia cu a fi profesoara in ziua de azi nu stiu daca se merita, copiii sunt obraznici iar salariile sunt mici, mici, mici.
o fata tanara are nevoie de bani si mai ales d ebani castigati de ea insasi :love:

nu stiu ce sa-ti mai spun, pitbull imi zicea aseara sa iau legatura cu tine insa nu prea m-am stresat, aseara eram obosita si ma relaxam pe net, ..imi plac oamenii de pe acest forum, sunt inteligenti si simpatici, au simtul umorului..cu unii dintre ei chiar mi-ar placea sa iesim la o bere..

musetell is offline   Reply With Quote sendpm.gif