Originally Posted by musetell:
draga mea dolly doll, eu raman la parerea mea..imi place "ma-ul" meu.. 8)
|
salut eu sunt irene sau irina sau cristiana cum consideri.
tu esti fata sau baiat?
si mie imi plac animalutele,am un papagal verde cu care nu ma inteleg de loc ca e prea speriat si nu pot sa fac decat sa il tin inchis dar il pun afara la geam si sta cu pasarele si porumbeii etc.
am avut si eu o pisica dar am dus-o la ai mei la curte ca m-am gandit ca are mai multa libertate si va fi mai fericita acolo ,si intr-adevar a crescut repede mare si a facut si pisocici,acum mi-ar placea un catelusi ,dar mu stiu daca sunt in stare sa ma ocup de el.etc.
conteaza f.mult un animalut caci poate si el are nevoie de tine dar si tu de el,iti ofera caldura ,prietenie,si iti inlatura singuratatea,dar sa fie cumintel fara a te zgaria sau sa fie sperios etc.
si eu am fost ieri la injectie pt analize si m-a durut un pic cam mult.dar asta e.
acum m-am trezit ca m dor articulatiile mainilor si am zis sa si citesc pt ca luni am un examen important si termin cu faculatatea.
prin cate peripeti am trecut,cel mai nasol e cand nu te simti bine,obosit etc pt ca se diminueaza capacitatea de a te desfasiura in viata .
eu acum ma intreb sa mai aplic sau nu pt america?cu programul au-pair?adica babysiter?pt profesor in ameriaca nu se mai poate ca am fost la cluj dar nu am luat interviul de engleza.
mai era varianta asta dar nu stiu daca fac fata,nu stiu daca imi trece pana atunci,nu stiu daca e sa nu le fac probleme la copii etc.prin problemele mele de sanatate etc.
in italia dupa ultima perioada urata nu prea imi mai vine sa merg sau cel putin nu mi-ar mai placea,nu stiu ramane de vazut si de meditat.
poate toate se vor intampla in asa fel sa fie bine.
nu