Thread: Zodiac
View Single Post
Old 02 Jun 2007, 16:55   #26
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

4Hero, ai dreptate când observi cä Mistah si P.J. nu puteau avea nici o tangentä, dar la partea a doua a afirmatiei dä-mi voie sä te contrazic: P.J. nu era inteligent de nici o culoare - nici la modul onest (în prima parte, când fusese un user normal, neîncercând sä mimeze nimic sau sä irite pe nimeni, se manifesta tot ca un robot cu fixatii idioate, dar sincer), nici la modul parsiv (când a devenit troll, sistemul lui de a ne teroriza nu avea nimic ingenios, era deranjant doar prin factori cantitativi), si nici ca abilitate de simulare/disimulare (îsi läsase prin tot forumul - si aiurea, pe alte siteuri de net - urme care, adunate cu search-uri si puse cap la cap, m-au fäcut sä-i aflu numele, adresa si telefonul în maximum o orä; nu erau "coduri", era neglijentä si zäpäcealä).
Fatä de el, Mistah era si mai prost, dar o prostie complicatä, ipocritä, cu abilitäti viclene si instinctuale �* la Ceausescu. El nu era un troll propriu-zis, dar enerva la fel de mult - poate chiar mai mult - doar prin felul lui de a fi. Intâmplarea face cä în celälalt forum, la Vama Veche, am unul cu exact acelasi profil psihologic cu al lui (diferä doar niste parametri superficiali). Din päcate, nu pot scäpa de el, fiindcä tot gagicäretul nefutut de pe forum e-n limbä dupä el, plus alte combinatii sociale, si dacä l-as banna, m-ar acuza de dictaturä. Vara trecutä am avut ditamai räzboiul civil pe-o chestie similatä (tot asa, un tip imatur si necontrolabil, cu apucäturi de hacker, dar si cu trecere la pizde; finalmente l-am bannat, si tot haremul lui de foste, actuale si wannabeuri, cu tot cu ai lor fosti, actuali si wannabisti care ciuguleau ce mai rämânea dupä el, au încercat o räscoalä, dupä care au pus de-un exod gregar în masä, s-au dus si si-au fäcut forum separatist - ce mai, transhumantä în toatä regula, la fel cum am pätit si noi, cu cinemocofanu' - ce-i drept, la ora asta forumachele äla-i mort, toti s-au întors acasä (la fel cum se va întâmpla si aici...)
Dar, revenind la subiect, iatä un detaliu interesant: spre final, Mistah J a încercat sä devinä un copycat al lui P.J.: chiar înainte de a fi bannat, îmi trimitea m.p.-uri cu usernameuri, titluri si continuturi P.J.-iste. Cum bine stim, multi serial killers inspirä copycats (de cele mai multe ori, inofensivi si doar la nivel de revendicare; relativ putini comit crime propriu-zise). Iatä cä paralelismul continuä si aici: trollii, flooderii si spammerii ajung si ei sä creeze prozeliti.
(Apropo, în "Zodiac" existä si o secventä chiar cu subiectul ästa: seria de copycats pe care i-a inspirat tipul.)
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif