Thread: Zodiac
View Single Post
Old 01 Jun 2007, 07:06   #20
devil_doll
Veteran

devil_doll

Originally Posted by musetell:
singurul lucru care mi-a insuflat ceva pozitivism a fost prezenta lui Justin Chambers pe care-l stiu din Grey's anatomy pe care de altfel il urmaresc in fiecare marti seara...

1. Ce ai vazut tu este The Zodiac (2005) al lui Bulkley, la care eu bateam apropo in directia ca am mai vazut acelasi lucru si inainte, dar ca la o distanta mica de timp, si de asta nu prezinta interes. Filmul despre care vorbim noi este Zodiac (2007) de David Fincher...alta mancare de peste in alta burta..sau nu chiar dar macarse separam filmuletul de peltea.
2. Reprosul meu la adresa acestui film este ca nu aduce nimic nou nici intr-un subiect vechi si rascopt..pt ce ai face un film despre un subiect care intra-adevar nu si-a gasit rezolvarea doar pt..a nu gasi nici o rezolvare..Un alt film pe un subiect similar este From Hell (same kind of serial killer, dak u are interested in the subject, se crede k the original Zodiac il venera pe mr ripper) unde nu avem un film ce sclipeste prin joc actoricesc, abunda in divesre clisee, atat in privinta pesonajelor cat si a actiunii, but at least it came up with something..aveam o solutie, un vinovat..era o ita c se vroia dezlegata..

[/i][/url]