Thread: Zodiac
View Single Post
Old 28 May 2007, 22:07   #8
musetell
Veteran

musetell

Zodiac a fost un film bun dar infricosator..cum zicea si tipul acela care tot scrie cronici foarte bune in 24 FUN, un caz de cancer informational..dureros si ingretosant..pe mine m-a speriat..cum de pot exista oameni asa de cretini? in stare sa ucida cu sange rece..victime ale durerii si la randul lor generatoare de durere si cruzime si bestialitate..mi s-a parut groaznic criminalul acela mandru de crimele sale..m-a frapat calmul cu care-si anunta crimele si faptul ca era mandru de ceea ce facea, asta pentru ca-si revendica crimele de fiecare data, incerca sa demonstreze ca el este criminalul.. "it's all about the attitude" cu o atitudibe pozitiva si sanatoasa poti trece peste orice si devii si mai puternic..insa cu o atitudine gresita acumulezi frustrari, dorinte de razbunare (inutile si prostesti de altfel) si te transformi intr-o bestie..si ajungi sa uiti ca pe langa atat omenesc (cu care sunt de altfel de acord si care ne ocupa 99% din viata) exista si divin, si chiar daca prin conditia noastra umana ne ramane doar 1% sfant (cel mult..(adica totul este o metafora, da? ...)..
singurul lucru care mi-a insuflat ceva pozitivism a fost prezenta lui Justin Chambers pe care-l stiu din Grey's anatomy pe care de altfel il urmaresc in fiecare marti seara....imi place tipul, mi se pare bestial si a jucat bine..
concluzia: un film dureros, care iti da fiori dar care merita vazut..my opinion!
musetell is offline   Reply With Quote sendpm.gif