..eu sunt de acord cu neuptolem si cu pitbull bineinteles

..consider ca este adevarat ca un om egoist "te seaca" in fiecare zi, pentru ca intotdeauna exista un dezechilibru in relatia cu el..egoistul care mai este si vanitos se supara din orice nimic dar in acelasi timp chiar daca poate face si gafe grosolane..nu i se pare c-ai avea de ce sa te plangi..este un permanent generator de frustrari..mie mi s-a intamplat cu persoane egoiste urmatorul lucru: situatii similare, numai ca reactiile au fost total diferite, adica eu n-aveam dreptul sa ma supar dar cand s-a intamplat acelasi lucru egoistului a fost ranit de moarte..

de aceea si eu prefer omul fals pentru ca este mult mai usor controlabil..iar odata ghicit este totul mult mai simplu, e asa ca o dezlegare, nici macar nu mai conteaza pentru tine si la un moment dat chiar ajunge sa te amuze..

si inca o precizare foarte importanta, nu consider ca opusul unui om egoist este unul altruist si nica ca opusul unuia fals este unul intotdeauna sincer..
cum spunea si neuptolem, avem un sistem natural de autoprotectie care este activat iar daca il dezactivam in prezenta cui nu trebuie o putem pati