View Single Post
Old 24 May 2007, 14:21   #15
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by Pitbull:
Dom'le, cred cä räspunsurile la toate observatiile tale se gäsesc deja (mai clare sau mai implicite) în cronicä. Apropo de întrebärile gen "Dar cum...?", nu pot decât sä-ti spun: "Fie respectând regulile scenaristicii, fie încälcându-le în mod responsabil si creator - dar nicidecum haotic sau agramat."
Da, am observat, corect. Nu rastalmaceam analiza filmului, doar ma intrebam mai multe despre ce era scris...scrieti bine si exact unde doare, in punctele esentiale, incat uneori, eu unul, parca as dori o continuare la cronica, o analiza paralela ce se afla in spatele acesteia (documentatie etc.), bineinteles exista varianta altor analize, facute de altii (cum am citit pe liternet la 300 una asemanatoare cu a mea pentru ca eu sunt de acord cu ce ati scris (aproape 100%) iar umorul condimenteaza bine: capacele din spatele blocului, varianta nisipoasa etc.
Originally Posted by Pitbull:
Apropo de bätälia finalä:
Abia astept sa-l vad si daca nu ma va dezamagi mai mult decat partea a doua s-ar putea sa aiba loc primul meu mesaj favorabil la adresa unui film de pe forum! Rar mi-a mai fost dat sa vad dupa 2004 (Caraibe 1, Troy) un film de actiune marca Hollywood ce sa-mi lase un gust placut.
Comparativ cu anterioarele (1 si 2) ce nota(e) ar merita 3-ul?
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif