Thread: Cannes 2007
View Single Post
Old 23 May 2007, 20:49   #142
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

mda
sa stiti k intru mai rar aici pt k intru cu F MARE GREUTATE (nu's d c), s incark f greu cinemagia d aici d la cannes

deci, re: 'death proof' - am scris mai sus cum mi s-a parut: funny & zany - a kick-ass kind of movie... azi am vbit si cu dan nutzu dspr el - mi-a zis k atunci cind a iesit d la film ii venea sa tzopaie d bucurie
deci huiduielile sint produsul unor cretini la costum & papion kre s asteapta k la cannes sa curga numai cu filme 'grele' (p kre ei oricum nu l inteleg!)

revenind la gvs: press junket-u cu el (am fost 10) a fost f casual & relaxant, desi au fost si niste idioti kre l-au intrebat ba dspr skateboarding (d park eram d la 'teen usa' sau 'sports illustrated'!), ba d c l-a jucat p 'unkiu tommy' din film (d fapt, este dop-ul, chris doyle :w00t: )
eu l-am intrebat cum a lucrat o scena absolut splendida (aia cu dushu), mi-a raspuns nu zic nu - da as fi vrut MAI in detaliu; apoi l-am intrebat c fel d filme vad skateboardishtii (cu siguranta nu filme d gvs!), dk i s pare k europenii il inteleg mai bine & - in fine - d c sint jurnalistii americani d film atit d prosti cind vine vba dspr el - in sensu k, pt ei, c face gvs (kre NU face bani, ci arta) e o pierdere d timp... things like that.
nu vreau sa promit - but hey: a zis k ar veni la anonimu, in delta! 8)
am luat leg cu mk2 (producatoru lui), punem la pct detaliile... sa vdm!
keep my (& YR!) fingers crossed
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif