Re: Caut titlurile a 15 filme ...
Unu la mânä:
Film_10: "Tinutul uitat de timp", cu niste dinozauri
"The Land that Time Forgot", dupä Edgar Rice Burroughs, cu Doug McClure, John McEnery, etc.
* * *
Doi la mânä:
N-o sä stau eu acum sä räsfoiesc IMDB-ul pentru tine, da' uite niste repere de cäutare:
Film_3: "Acel Blestemat tren blindat". Parca asa suna traducerea filmului care a rulat pe marile ecrane, prin '78. Stiu ca se termina cu o locomotiva care intra intr-o gara, deraia si distrugea toata gara.
In rolul principal: Bo Swenson
Film_15: "Inchisoarea femeilor" (pe marile ecrane, prin '89)
Niste tipi rapeau femei, pe care le duceau intr-o inchisoare, in jungla, unde le foloseau ca vanat.
Le dadeau drumul pe campie, sa alerge, iar altii trageau cu pusca dupa ele.
In rolul principal: Pilar Orive.
* * *
Trei la mânä:
La astea douä ai deja destui termeni ca sä ti le cauti si singur pe IMDB:
Film_9: "Kobra" si "Kobra se intoarce", cu un politist japonez, numit Komura
Film_12: Un film SF, cu Bud Spencer & Terence Hill (parca era cu amandoi).
Bud Spencer trebuia sa faca ordine intr-o camera care arata oribil. Nu mai stiu pe ce apasa sau ce vraja face si se aranjeaza toate in camera. Farfuriile sparte se fac intregi la loc, etc.
* * *
Patru la mânä:
Film_10: "Cainele electronic", vazut pe marele ecran, prin '80.
Un caine electronic reactiona la comenzi "numerice". Ii spuneai "Chomps (parca asa il chema), 21" si rupea gardul pe care-l vedea in fata.
L-am väzut si eu, da' n-am nici un reper conrect de cäutare. Incearcä "Chomps", "electronic dog", "mechanic dog", "robot dog", etc., la script.
Film_14: Un film cu Yves Montand (parca), care se termina cu un individ care o urmarea pe una pe un hol imens si o ardea cu un aruncator de flacari.
Singurul film väzut de mine în care un individ o arde pe una cu un aruncätor de fläcäri e «Le vieux fusil», de Robert Enrico, cu Romy Schneider si Philippe Noiret. Da' n-o arde pe hol, ci în curtea castelului, si nu la sfârsit (la sfârsit, îl arde pe ofiterul neamt, topind oglinda din castel)
* * *
Cinci la mânä:
De celelalte nu stiu nimic.
Fratilor, care mai sunteti pe-acilea, ajutati omu'.
* * *
Sase la mânä:
Zi sär'na. Baftä pe mai departe!
|