View Single Post
Old 21 May 2007, 15:45   #400
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

1) Tipa nu era ziaristä. "Cam multe [cumpäräturi]..." O întrebare ca asta e numai cireasa de pe tortul care o discrediteazä profesional de facto, indiferent de legitimatiile ei si de faptul cä semneazä niste texte sau ceva. Eu, unul, i-as fi dat capu' äla-n gurä despre care s-a amintit mai sus. Da', mä rog, eu nu sunt presedinte...
2) Bäsi ESTE presedinte, asa cä nu i-a dar un cap în gurä; i-a sechestrat public (si abuziv - da, de ce sä nu recunosc?) instrumentul cu care-l härtuia, dupä care i l-a trimis înapoi. Cine a scris "furt" deasupra, e bätut cu leuca-n cap. A fost UN GEST DE PROTEST ABUZIV.
3) Si-a prezentat public scuzele, ieri.

Apropo:
Iliescu nu si-a prezentat scuzele nici pentru "Mäi animalule" cu unghia-n gâtu' ziaristului din Constanta, nici pentru Mineriade - nu mai departe de säptämâna trecutä, le-a declarat din nou "acte de înaltä constiintä civicä". Nu c-ar avea vreo legäturä cu Bäsescu, dar valoarea comparativä e relevantä.
Deci, solutia: Iliescu-n pârnaie, împreunä cu cine mai inträ sub incidenta aceleiasi legi, pentru mineriade, "teroristi", etc.
Imediat dupä aia, l-am fi judecat pe Bäsescu dacä "fura" telefonul si dacä nu-si prezenta scuzele pentru insultä.

Case closed.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif