View Single Post
Old 21 May 2007, 08:26   #391
Airlight
Guru

Airlight

Send a message via Yahoo to Airlight
Originally Posted by jeleu:

Moshule, trebuie sa te hotarasti. Ori ii apreciezi pe baietii aia vanjosi in gat, care dau cu verbul de masa la ocazii, si atunci tratamente instantanee de tip 'flit', 'jet' etc se justifica prin aplaudarea organului dur cu care se opereaza, ori te dai dupa tipii aia eleganti si ascutiti care exercita toleranta lejera precum lorzii in camera comunelor.

Sesizezi dubla masura ?

Oricum discutia, adevarata discutie, nu e despre X-man basescu ci, asa cum intuia patapievici, despre posibilitatea instalarii unei noi republici, prima normala, in care chestii de bun simt curente ailleurs ar deveni valabile si la noi.

Si daca asta e reusita de un tip care-si depaseste conditia, cu atat mai mare respectul pentru el.

later edit: am vazut si eu inregistrarea video pana la capat. sa ne-ntelegem: omul nu a jignit-o cand a vorbit cu ea, s-a descarcat in private, adica sotiei. nu stiu ce credibilitate de jurnalist are ala care publica o conversatie privata si nu stiu cati din voi cati ati fi imaculati verbal in spatiul vostru intim.