Art.80. Ce inseamna pentru voi mediere?Intre stat si societate mi se pare ca a exercitat aceasta putere cand le-a trimis parlamentarilor legea prin care acesti....nu doar ca isi mareau salariile, dar ISI TRAGEAU SI PENSII! RETROACTIV ( aplicarea legii INCEPAND CU '90) . MEDIA STATUL SI SOCIETATEA . Gresit? Tot mediere intre INSTITUTIILE STATULUI ESTE SA SPUI LASATI JUSTITIA SA FIE INDEPENDENTA ( pentru cei care nu stiu Justitia e a treia putere in stat (judiciarul). Acum, cam cum ar fi trebuit sa "medieze" Basescu? Sa spuna" mai lasati si voi la Justitie, mai lasati si voi la Parlament?
Asa au functionat institutiile statului bine mersi 18 ani.
Eu tot nu inteleg cum de va convine voua un astfel de sistem?
Nu inteleg care e problema cu art. 84? E Basescu membru al vreunui partid? Dupa cate stiu, portocaliu o fost culoarea cu care s-au improscat si PNL in 2004. Nu se balaceau in portocaliu pe Ciuleandra ci pe Romania Trezeste-te a lui Morometzii. Portocalul a ramas, Basescu a ramas, PD-ul a ramas, Morometzii au ramas !!! PNL-ul LIPSESTE !
Basescu este...si asta poate sa i se reproseze intr-o romanie vadit rosie, este portocaliu. Deranjeaza? Poate! Dar nu este membru de partid sau si mai clar, art.84 vorbeste despre Presedintele Romaniei, nu despre cel suspendat !
Ai uitat sau vrei sa ma faci din vorbe ca Tariceanu a dat ordonanta de urgenta prin care Base' a devenit cetatean independent pe parcursul a 30 de zile?
astept un raspuns pentru ce intelegeti prin mediere, o data. Si inca un raspuns prin ce intelegeti prin ARBITRU!
Un arbitru NU E O TUSA! Un arbitru e ala de fluiera ( face scandal din fluier ) si, mai mult : DA CARTONASE GALBENE si ...ROSII.
Arbitru insa in politica romaneasca e ala de tace linistit ca Iliescu. Daca arbitru nu zice nimic, inseamna ca se joaca corect, NU?!
Noutatea "arbitrului" propusa de Basescu era: chiar ma implic in joc, nu sunt tusa ! Alerg dupa aia pe teren, vad, ma concentrez, fluier, transpir si va dau cartonase galbene cand faultati justitia ( par example).
Nasol, nu? Pentru Voiculescu, DA! Pentru Marko, DA! Pentru Iliescu, DAAA!
|