Sa incepem cu inceputul: nu am scris toata noaptea la cele 3 mesaje; am lucrat o ora, drept dovada stau chiar greselile de typo.
Mesajele, primele doua, sunt adresate nu celor care stiu deja ce vor vota: DA sau NU ! Ele sunt adresate clar celor care se autoflateaza numindu-se "apolitici". Exista si doua paragrafe care se adreseaza celor care voteaza DA, dar la cat is de mari paragrafele, ele devin minore.
Oamenii care vor vota NU stiu deja, ceilalti care nu stiu inca daca vor merge sau nu la vot sunt oameni pe care nu ii mai intereseaza constitutionalitatea suspendarii care , DA, A FOST ILEGALA !!! Si NU, NU MAI VREAU ILEGALITATE PE FATA IN ROMANIA !!! ( vreau pe piept, hihihihi , ceea ce nu e de fapt ilegal, este poate imoral, dar cu toate nuantarile despre moralitate as spune ca e "bine"Wink )
Pentru supastar exclusiv: tu ai citit art. 95 din Constitutie???
dupa ce il citesti, te rog treci si citeste si articolul 80 din Constitutie !!! Dar eu sunt sigura ca nu o sa intelegi din asta de ce Constitutia este facuta pentru Iliescu, presedinte care nu putea fi suspendat nici daca existau fapte de incalcare grava a prevederilor Constitutiei.
Dar daca o sa citesti art. 96 vei intelege de fapt care sunt singurele fapte pentru care Presedintele Romaniei poate fi demis!!
Supastar (mai, sper ca am scris bine nick-ul ca nu am stat sa il verific :? ) pe bune acum, daca ai dubii de ce este neconstitutional gestul de suspendare a Presedintelui Romaniei, lasa-ma sa iti explic clar.
Intrebrea este de ce Basescu nu a facut tam-tam in jurul chestiei asteia ! :? 8) De ce a lasat ca evenimentele sa ajunga pana in acest punct ?! 8)