View Single Post
Old 15 May 2007, 12:08   #315
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Eeee, mi-am gäsit putin timp si am trimis mass-email la parlamentari.

Subject: "Cine-a tras în noi? 322!!!!!"
Text: "322 de räzgândaci, trädätori si banditi!"

Adresele e-mail sunt corecte.
La vreo 20-30, am primit "failure" ("exceeded storage quota"), etc.
La patru, räspunsuri:

Ovidiu Rädoi, PLD - Politicos, mi-a precizat cä pe listä sunt si câtiva dintre cei 108 (non-322). I-am multumit, subliniind cä mesajul era destinat celor 322, nu legislatorilor cu constiinta curatä, si l-am asigurat de sprijinul nostru.

Valeriu Zgonea, PSD, secretarul camerei deputatilor - Räspuns criptic: "k m a". O fi vreo înjuräturä acronimatä. I-am dat patru versuri din Eminescu (alea cu "Prea v-ati arätat arama...") si i-am fäcut niticä moralä.

Ioan Ghise, PNL - Mi-a trimis texte de propagandä anti-Bäsescu. L-am urecheat putin.

Mircea Sätmäreanu
- Personaj bizar, nu apare nici la deputati, nici la senatori. Mi-a räspuns cu "TE CARACTERIZEAZA!!!" I-am multumit, precizând cä da, mä caracterizeazä verticalitatea, responsabilitatea, patriotismul, blabla - si l-am întrebat cum a ajuns email-ul lui pe lista aia.

Buuun... O iau pe Arella si mä duc la inspectat panouri de afisaj electoral.
Mai vorbim pe dup-amiazi.

* * *

Later edit: h:15:59

Am inspectat. Iar erau mizerii d-alea albastre. Am scris pe ele cu markerul negru "AFISAJ ILEGAL" iar pe "da" l-am înlocuit cu "NU".
Da' asta-i nimic. Ceea ce se întâmplä de-atunci încoace e INCREDIBIL!

Valeriu Stefan ZGONEA, deputat P.S.D., Secretarul CAMEREI DEPUTATILOR, în PUII MEI... se ceartä cu mine prin E-MAIL!!!
Nici nu stie cine sunt... A si recunoscut cä serverele lor sunt invadate de asemenea spamuri... Deci, pentru el, eu sunt un neica-nimeni, un spammer, un zero... SI-MI RASPUNDE CU SCRISORI LUNGI, logoreice, cu lectii de "politologie" de douä parale, fäcând pe sarcasticul! Când se terminä bâlciul, vi le reproduc aici pe toate!
Poftim, uite de ce primeste toväräselu' Zgonea ditamai salariul de pulamentar, plus toate alea, privilegii si nu-s-ce - ca sä-mi scrie mie e-mail-uri!
NU NOAPTEA! NU-N WEEKEND! Marti, la prânz! Si legile tärii zac prin dulapuri!
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif