ok - deja e caz penal!
rog administratorii sa ia o atitudine SI in ac caz: marx calomniaza (k c i-a mai ramas a facut!?) cu inversunare, inconstienta & usurinta - ma face 'prea dezekilibrat' (! - asta nu e oara ATAC la persoana!?) si pretinde k as fi 'bruscat' nu's c regizor pt k i-a acordat nu's c interviu...
KIAR nu stiu dspr c vbeste, dar stiu un lucru: eu nu am 'bruscat' p nimeni! :shock:
"si faptul josnic ca l-ai bruscat pe un anumit regizor intrebandu-l de ce mi-a acordat un interviu nu se numeste frustrare?!"
NU: s numeste curiozitate - sau stupoare! si stai sa inteleg in c a constat 'bruscarea' - in faptul k i-am pus o INTREBARE!?
mare e gradina lu dzeu!! :w00t:
din 2 una: ori marx nu are proprietatea termenilor (n-ar fi prima oara - vezi 'caput mundi',
'casum belli' etc etc), ori CALOMNIAZA, contaminat d amicu sau carmine g (vezi acuza - ridicola pt k automat demontabila! - k l-as fi plagiat p... laurentiu damian! :lol: )
astept comunicatul lui stefando (pt k in pitbull nu mai am nicio incredere, iar gloria sper sa fie ocupata cu facutul valizelor

)