View Single Post
Old 15 May 2007, 01:43   #8
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by ulrich:
Originally Posted by Neuptolem:
Mah, avatarele astea duc la degradarea corpului.................................Paradox, jeleul nu este ceva lichid, gelatinos, vascos, zemos? vad ca din tine nu a mai ramas nici praful!!.. :lol:
Sau e la intimidare!?

ai ceva de spus despre filmul lui g.preda?? sau si aici(cum ai facut la threadul de la "300") o sa avem de citit pe pagini intregi boraturile tale de grafoman?

p.s.@moderatori:nu stiu daca acest topic isi are locul la subsolul forumului.la subsol se tine gunoiul.
Un mesaj la care-i cam greu sa raspunzi unilateral, asa ca:
CALM si MOMENTAN: Nu am nimic de spus.
NEDISTURBAND FORUMUL: 0.00 (cu precizia unei masini).
NEDISTURBAND TOPICUL: Ma refeream la avatarul lui jeleu; cum el disturba prin scheletronul ala (ca tare m-a speriat cand l-oi vazut prima data!) subiectul si concentrarea unui tip sensibil ca mine, automat si raspunsul a fost disturbat de la linia mediana a logicii topicului.
NEDISTORSIONAND FORUMUL: Nu are importanta unde se afla topicul. Subsolul se calculeaza in functie de gravitatie si adancime; aici subsolul tine doar de bara derulanta si latimea ecranului monitorului.
NEDISTORSIONAND TOPICUL: Nu iti voi raspunde pe masura aici, nici daca imi oferi 1.000 de Euro. De la 2000 in sus mai vorbim.
OBIECTIV: M-ai convins prin patos (sper ca cel putin asta!) filmul e deprimant rau de tot asa ca-l viziona din curiozitate cinematografica, patos pentru film (dar nu acest film) cand voi avea imediata ocazie cronologica.
SUBIECTIV: De doresti sa fac scandal (sa-mi sara tzandara; sa-mi ies din pepeni; sa-mi sara capacele, etc. vezi cate expresii sunt? Do you see???) ma poti disturba pe privat: acolo vom face un schimb de adrese de e-mail si...cum zice Mircea Badea: ne vom injura (genial dpdv sinoniminal si fabulos dpdv cerebral) paaaaaaaaaaana dimineata zilei a 4-a.

Pentru cei cu mai putin de 299 mesaje: Ati vazut cum se raspunde? Rog forumistii novici sa-mi tina pumnii, poate scot Doamne-ajuta vreo carte pe tema: "Linistea pe forum" si sa fiu pregatit pentru autografe. Nu mai are replica, singura lui "scapare" ar fi sa continue pe privat: unde abia astept sa-l fac la randu-mi grafoman (8) )

Ar mai fi o varianta sa continue sa ma provoace - cunoaste chestiunea Inteligentului (banuiesc) - si nu-si va intra in rol din cauza ca (a nu se confunda cu: "deoarece") eu nu-i voi mai raspunde.

PS: Sunt mandru de ce-am scris la 300! :lol:
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif