View Single Post
Old 14 May 2007, 02:54   #299
Bagheera
Senior

Bagheera

Si acum pe scurt iata scenariul politic pe care il propun cei 322 si stie orice roman cu bun simt ca e adevarat: orice tabara , coalitie politica care ii cuprinde pe ILIESCU, VOICULESCU, DAN IOAN POPESCU, NASTASE, VADIM TUDOR, VERESTOY, RELU FENECHIU...are DREPTATE! Atat dreptate cat si ADEVAR pentru ca li s-au alaturat lor si singurii oameni constienti din fosta ALIANTA DREPtATE ADEVAR( D.A.) si anume PNL-ul ! Nu tot PNL-ul, pentru ca mai sunt inca cativa inconstienti, popocuristi si basenpupisti care nu au inteles inca nici cine imparte dreptatea si mai ales cine imparte ADEVARUL IN ROMANIA: EI !!!

Toti ceilalti sunt minoritari si deci nedemocratici chiar daca sondajele de opinie arata ca cei care pupa poala popii lui Basescu sunt mai multi.

PS. ministrull de interne a spus ca romanii cu drept de vot sunt cam 18 900 000. Asta dupa ce luna trecuta , aceiasi romani cu drept de vot, erau DOAR 17 800 000.

Intr-o luna de zile, noi romanii din tara ( pentru ca romanii de peste hotare au scazut brusc la doar 500 000 -cinci sute de mii ca sa nu credeti ca e greseala de typo) noi romanii din tara ne-am inmultit spectaculos precum furnica PSD-ista ( probabil ca nu degeaba si-au ales PSD-istii taman acum acest simbol si sloganul: HAI SA NE INMULTIM !)

In afara de faptul ca sunt sigura ca VADIM SI ILIESCU VOR CASTIGA, am o singura minora dilema; cu cine vor vota dom'le acesti aproape 900 000 de romani care, intr-o luna, au primit brusc drept de vot ?! Sa voteze ei gresit?! Vor vota foarte bine, stati fara grija, IlIESCU merita si trebuie sa ramana la presedintie chiar si numai din umbra! VACAROIU SA TRAIASCA, TARA MEA SA INFLOREASCA, SA INMUGUREASCA, TANARA RAZA SI SPERANTA IN VARFUL P>>>>>ULIIII.

Basescu a fost sfatuit foarte inocent azi de catre GEOANA: BASESCU NU UITA, CONGO ESTE TARA TA! A uitat sa precizeze care Congo, ca is doua !

De fapt, nici nu mai conteaza acum.

Stiu ca suna a brucanism, dar va veni o zi, nu peste 20 de ani, in care cei care azi stau "artistic" deoparte ca sa nu ii atinga glodul politicii, se vor ruga cum se ruga maica-mea in copilaria mea: Da Doamne sanatate copiilor mei, familieii mele si Doamne, fa ceva !

Daca nu o sa ne luam singuri in maini destinul, ca veti vrea sau nu, in cativa ani, doar Dumnezeu, va veti da seama, va mai putea face ceva si in acea zi , eu nu as paria pe Dumnezeu.

19 mai la greco- catolici este Sf. Patricu si insotitorii sai, la ortodocsi este Sf Patriche al Rusiei , RUSIE unde jurnalistii mor cu un glont in frunte pentru ca au curajul sa comenteze ceva contra puterii de la Kremlin. Nu un jurnalist... MAI MULTI ! Nu va faceti ca nu stiti ce se intampla..."la doar 800 de metri de noi" ca sa incerc o parafrazare a citatului din Geoana.

Natiunea noastra e ca un copil abuzat, f....t in c..r de toti. Nu mai are puterea si nici nu stie ce e aia sa iti privesti in ochi calaul. Natiunea noastra e o victima, dar in acelasi timp, doar de natiunea noastra depinde sa avem curajul sa ne privim in ochi destinul ! DA, suntem de rahat ca natie, nu avem catedrale imense, avem tradari, avem asasinate, avem monarhii strangulate dupa nici cativa ani, avem doar MARIOARA SI VASILACHE si nu il avem pe SHAKESPEARE, avem un moft de Eminescu, AVEM UN TRECUT MINOR si NU AVEM VIITOR NICI MACARATAT DE MINOR CA TRECUTUL.

Natiunea asta de-a-n p...u...lea trebuie sa inteleaga intr-o zi ca forta unei natiuni nu e data de conducatorii ei, ci de forta pe care natiunea O DA CONDUCATORILOR EI.

Moldova, nu e a mea, nici a urmasilor mei. E a urmasilor urmasilor mei!

Natiunea asta nu si-a pierdut demnitatea printre afacerile caldute care le asigura mersul ba pe la un festival in afara, ba un profitut cat sa mearga prin strainatatzurile dragi spiritului cosmopoplit al romanului.

Daca acum o sa stati ca momaile 'telectuale, despicand firul in patru si dand la pace, negociind, o sa ratati ceea ce Franta nu a ratat in '89.... in 1789 !!!
F.u.to-n gat de democratie, ca doar nu o fi vreo lectie asa de grea ca noi romanii sa nu o putem invata!

Refuz sa mi se spuna ca is oaie, refuz sa mi se spuna ca nu pot schimba nimic pentru ca SUNT DOAR O OAIE. Mi s-a facut de turma. 8)

E adevarat ca stiu cum se termina povestea indiferent de cat behai eu sau altii. Si de vei vedea maicutza batrana cu braul de lana....zi-i sa mearga-n p....la !

Nici macar nu va mai fortazti sa mergeti la vot. Am inteles ca zarurile au fost aruncate. 2,1 atat ne-o iesit noua la zaruri, Stati acasa, faceti bani, mergeti pe la festivaluri, dati-va intelectuali in fata vecinilor de palier, acumulati intelepciune romaneasca si lasati capul acolo unde ii sta bine sa fie: spre prohabul celorlati sau cel propriu. Capul plecat, sabia nu il taie.

Gasiti argumente, asta e cel mai important ! Dati-va moderati si gasiti argumente care sa "argumenteze" de ce faceti bine ce faceti; bagati-o p-aia cu flota, cu securistii, cu destinul, cu fatalismul mioritic, cu lovitura de stat 89, cu a fost sau nu a fost, cu Udrea.

Decizia voastra nu e a voastra, e urmasilor vostri si cu asta am terminat de scris pe acest subiect.

Mi-e scarba nu de romani, ci de neputinta care pare ca ne-a prostit pe toti. Mi-e scarba de falsele pusee intelectuale ale celor care nu se recunosc in apelul intelectualilor, pusee care explica in alte cuvinte de ce natia asta e o turma si de ce turma asta e de c a c a t indiferent ce va vota, de ce nu conteaza ca 51% e mai mare decat 49% si de ce Romania trebuie sa ramana tara unde 51% nu e niciodata sigur ca e mai mare decat 49%.

Mi-e rusine de oricine care incearca cochetarii cu limba romana spunand ca liberal si libertin sunt de luat in considerare ca diferente ( de stil) si ca oligarh si oligofren sunt semantic haioase, ca viata noastra ESTE O ILUZIE PE CARE MERITAM SA O TRAIM.
Bagheera is offline   Reply With Quote sendpm.gif