Originally Posted by RIP:
deci acum si Marx e pus la colt
|
SA-L BANAM, NU E DE ACORD CU MARELE CRITIC. LOGIC NU ? SA-I BANAM PE TOTI CEI CE NU SUNT DE ACORD CU MARELE MOGUL. :sick:
trebuei cumva cu totii sa ne punem cv-urile la analiza, ca sa va dati cu parerea cat de docti suntem in materie de cinematografie.
|
DA, asa e !
marx a subliniat ca scrise , deci e activ in domeniu, daca vreti sa vedeti ce scrie si unde, CAUTATI, dar nu mai atacati brutal pe toti cei care lucreaza in domeniu, si va aduc critici, mai mult sau mai putin constructive.
Marx are suficient timp, sa aduca destule contributii iar faze cu am cunoscut pe nu stiu care regizoare, nu stiu unde pri n Italia, chiar nu are de -a face, asa multi putem sa urlam la luna, spunand cu cine ne-am intalnit pe culoarele de la Cinemagia, media pro sau Buftea.
|
Marx e unul dintre cei mai valorosi membri cinemagia, un user ale carui postari le citeam cu placere chiar si atunci cand ne pulasaream la greu.
si daca totse poarta bannari si atentionari, n-ar strica sa fie si ALS atentionat pentru felul cum atatca unel persoane particpante la forum, ( Marx etc.)
|
Ar fi o idee, dar in Romania traim si in virtual o vesnica
Ferma a animalelor , unde toti sunt egali dar unii sunt mai egali decat altii !
Sau poate doar anumite cercuri au voie sa taie si sa spanzure prin ograda asta  ?
|