pt keepwalking
EXACT dspr asta e vba, ai intuit perfect! s pare k traim nu doar intr-o lume cu memorie putina si selectiva, dar si intr-una in kre niciun argument nu poate skimba emotionalitatea
pt marx
la c 'fapte josnice' t referi!? crezi k ma jenez sa spun singur? t inseli, nu am d c pt k nu am facut nimic 'josnic': n-am facut decit sa comunic celor d la liternet parerea mea dspr tine (ai uitat primul editorial d p site-ul tau - ala cu 'nu n place d basescu & d als'?? ei bine, eu n-am uitat. kiar nu stiu c t asteptai dupa o asemenea porcarie!) si nu, asta nu e o 'josnicie' - e o informatie: eu nu pot sa garantez kiar pt oricine... in plus, tin mult prea mult la penescu pt a-i baga in casa oameni pt kre nu pot sa garantez!
probabil k d aici ti s trage ura fata d mine & toate frustrarile.
t priveste; p mine nu ma afecteaza
pt illotempore
scoti din context niste afirmatii de-ale mele, care erau postate STRICT PT A-L ENERVA P NUMITUL CARMINE! kiar tre sa explic orice de-a fir a par!?
adik dk TIE - kre esti numai d 2 luni p forum - ti s pare ok sa vbesti dspr filme, ba kiar sa intri cu aplomb in polemici cu useri mai veki, eu d c sa nu am ac drept? t deranjeaza k am primit niste premii? d c t deranjeaza? nu am voie sa ma laud? d c n-as avea?
c lume intoarsa p dos e asta, in kre cel kre stie mai mult e pus la coltz pt ac lucru??
cit priveste c i-am scris lui marx - sa mai amintesc k cel kre a fost violent cu ffe & cu patapievici a fost EL?? k are niste frustrari p kre nu si l rezolva? dk ar fi la locu lui n-as avea nimic cu el; da cind s da mare scula si-i pute tot... in plus ma insulta k n-am vazut menzel, chytilova, nemec...?
btw: eu n-am fost la filmu lui menzel, eram la iashi si oricum vazusem filmu la berlin (asta pot sa pun; k informatie/explicatie?), dar am citit in 'cotidianu' k s-a aplaudat si s-a kiuit d bucurie tot filmu la sala palatului... pai si-atunci, C NU i-a placut maretzului domn marx?? dk esti 'impotriva curentului', makr sa vii cu argumente tzepene, nu cu 2 rinduri d injuratura!