View Single Post
Old 13 May 2007, 15:52   #53
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

Originally Posted by devil_doll:
ma citez singura, e de rau..deci nu a fost chiar NIMENI la respectiva proiectie?

nu te mai cita singura...
am fost la filmul lui iglesias la e-uranus, dar nu am fost extrem de incantat. o comedie lejera, dar atasanta si plina de sensibilitate, chiar daca usor falsa pe alocuri. Mi-a lasat impresia de "hai sa bifam tot ce se poate intampla amuzant cand pleci la munca in strainatate", intr-un mod dezordonat si cam incoerent. mi-a placut foarte mult Nieve de Medina, mama (Pilar), care mi-a adus aminte de Loren. Cred ca romanii plecati la munca in strainatate l-ar aprecia in mod deosebit, arata tot ceea ce se poate intampla rau (si in acelasi timp amuzant) intr-o astfel de expeditie...

In orice caz, locatia e de tinut minte: conditiile sunt foarte bune, iar intentia organizatorilor de a prezenta filme de valoare, nu neaparat extrem de recente, dar nici in regim de cinemateca, este laudabila. Din pacate acea strada uranus si apropierea ei de Rahova si piata de flori, plus absenta oricarui mijloc de transport care sa te lase extrem de aproape, sunt cateva bile negre care tare mi-e teama ca o sa-i tina departe pe cinefili.