View Single Post
Old 13 May 2007, 14:56   #289
Bagheera
Senior

Bagheera

Mai, apropo de mitingurile de la IASI. Cu Psd-ul a venit si PRM-ul !!! Eu cred ca o sa iasa cu scandal. Amintiti-va ce mama ma-sii s-a intamplat cand s-a citit "condamnarea comunismului" ! Vadim voia sa il bata pe Plesu. Se plimba vadim cu un cearceaf pe el pe care era desenat Base dupa gratii. Mi-e tare teama, pe bune, ca se lasa cu bataie !
Geoana a zis exact acum: Domnule Basescu, esti la 800 de metri de mine. Daca Iliescu este un oligarh, tu esti capul mafiei din Romania!!!"

Keepwalking, de ce vor frate sa il demita? De ce? Ce o facut? Nu e important cum e Basescu. Important e ca niciun presedinte, fie el si Iliescu, nu poate fi demis daca se face o majoritate parlamentara POLITICA, adica nu o majoritate construita in jurul unor dovezi. Da-o in ma-sa, UNDE SUNT FRATE DOVEZILE ?! Unde?!

Ai zis de mineriada! L-ai auzit pe Iliescu ?! Cum poti sa sustii in clipa asta orice tabara in care se afla acest om? Stii ca am plans cand am vazut documentarul asta?! Nu e posibil ca in tara noastra sa mai moara oameni doar pentru ca personajul asta nu a fost pana acum nici macar o zi trimis in fata unui judecator.

[/i]
Bagheera is offline   Reply With Quote sendpm.gif