Keep, nu mai canta atata in struna unei persoane care de cand am intrat eu pe forumul asta, de 2 luni cred, nu face decat sa repete la nesfarsit ce a publicat, cat a publicat, ce realizari fenomenale are, si pe cine a cunoscut, si cat de fraieri sunt ceilalti!
Ma simt nevoita sa va vorbesc si eu cu dumneavoastra domnule Serban, cred ca e cel mai potrivit asa! Devine al naibii de obositor sa nu poti sa duci o discutie ca lumea fara ca domnul Serban sa nu intervina spumegand si aruncandu-le celorlalti in ochi emblemele si distinctiile sale!
Ok, am intzeles, stim, sunteti bun, valoros, inteligent si tot ce mai doriti dumneavoastra, nu am dubii in privintza calitatii cu care va facetzi meseria de ciritic, o spun sincer nu ironic, dar hai sa depasim momentul! Sa ne oprim in a-i judeca pe ceilalti in functie de realizarile lor, in primul rand suntem de 2 sau 3 ori mai mici ca varsta decat dumneavoastra!
Oh, am ajuns sa tzinem lectii de morala ca unor tzanci care au chiulit de la scoala in clasa intai!
Si nu Marx v-a atacat primul, ci dumneavoastra pe el, am si dat citatul ceva mai sus!
|