View Single Post
Old 13 May 2007, 12:08   #43
RIP
Veteran

RIP

Originally Posted by Alex Leo Serban:
MARX este cel kre m-a acuzat k n-am vazut niciun film al verei chytilova!
asta cum s numeste?! eu zic k - in cel mai bun caz - s numeste judecata pripita, in cel mai rau - obraznicie! (iar amanuntul cu italia a fost dat tocmai pt a-i da peste nas)
sau nu conteaza DECIT argumentele celor cu kre sintem d acord?!
in orice caz, ASTA face acest rip: degeaba scriu k reactionez EXACT in tonul si cu vocabularul celor kre ma atak, el scrie in continuare imun la argumentele mele, paralel cu faptele & cu vadit parapon... cum s poate 'discuta' in asemenea conditii?!

Ok hai sa ne destinem ca eu, n-am nici un parapon la adresa dumneavoastra. 2. acest RIP, e o ea . Si n-ar strica daac am inceta tiradeel de superioritate pe care ni le arogam unii la adresa celorlalti. Totusi , fara sa am nimic cu dumneavoastra cum, nu credeti ca l-ati atatcat destul de dur pe marx la faza cu activitatea lui in critica de film? Mie ni s-a parut ca l-ati luati "de sus". Si sa fim rezobanili, pana acum, nu am folosit nici un invectiv la adresa dumneavoastra si nici n-am practicat vreun soi de atac de orice gen.
totusi nu mai luati chiar orice afirmantie drept un atac la inteligent a si cultura dvoastra.

hai sa ne relaxam si sa ne calmam , ca-i al naibii de cald afara
Ofer un ceai cu gheata pe post de pipa pacii!