View Single Post
Old 13 May 2007, 08:25   #38
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

Originally Posted by illotempore2002:
Originally Posted by Alex Leo Serban:
HABAR N-AI C VBESTI!
in c ma priveste, eu as fi vrut sa-l am si la 'anonimul'...
dar e notoriu faptu k tu nu prea l ai cu filmele :lol:

la asta ma refer, Alex! La modul in care l_ai atacat pe Marx, daca_mi amintesc bine...zicea ceva ca nu i_a placut de Patapievici (si chiar vbea tare ciudat despre filmele lui Menzel, asa, parca nu_ti prea venea sa ai incredere in ce zice) iara tu l_ai atacat!

daca te ataca si el si te facea cu ou si cu otzet, s_ar fi ajuns la catastroficul schimb de replici dintre tine si Carmine.

Acu daca ma injuri si pe mine, te injur si eu si reeditam la nesfarsit tumultoasele modalitatzi de a ne arata frustrarile, de a fi mojici, si de a spumega pe la gura!

Propun un forum independent de Cinemagia, unde sa mergem de fiecare data cand avem sa ne aruncam rahaturi in ochi, apoi, racoriti, sa ne intoarcem aici, si sa sublimam prin post-uri frumos argumentate, limbaj revelator, perceptii complexe etc.

dk ai fi citit si cva mai inainte ti-ai fi dat seama k eu il puneam la pct p marx pt k fusese mojic cu pata! p lga k c ii reprosa el acolo nu statea in picioare (o kestie d dictie - ete na!), era FELUL in kre ac domn (dspr kre, pina la proba contrarie, nu s-a auzit DECIT p cinemagia!) vbeste dspr un mare intelectual al acestei tari - DSPR ASTA E VBA. si dspr un mod (al lui marx) d a vbi dspr film (arta in general) kre este marcat d strimbat din nas la orice si contrapropuneri inexistente sau induioshatoare...
asa k - da: frustrari; doar k ele nu sint la mine ci la altii: eu n-am d c sa ma simt 'frustrat': am tot ce-mi trebuie

cit priveste imposibilitatea d a avea un dialog civilizat cu carminume - d c nu ii reprosezi LUI ac kestie!? tie kiar iti place tonul lui d p forum? esti d acord cu felul cum vbeste si c spune?
eu am mai spus-o: dk mi s vbeste mitocaneshte, vbesc si eu la fel!
Alex Leo Serban is offline   sendpm.gif