View Single Post
Old 12 May 2007, 06:01   #27
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

Originally Posted by Carmine Galante:
Quote:
deh... cine a auzit d tine
Vedetismul, licuricii de lampa, efemeridele sunt lucruri importante pentru indivizi care nu inseamna absolut nimic in viata de zi de zi, persoane care se pitesc in spatele unui nume, persoana pe care le calci accidental pe cap pe trecerea de pietoni, pe trotuar sau in unele cazuri pe scarile libidinoase de la metrou. Pentru acesti indivizi singurul lucru care conteaza e sa iasa in evidenta cu orice pret, sa fie lingusiti, gadilati si pieptanati cu limba. Indivizi demni de mila, frustrati, singuri, onanisti, indivizi care nu pot nici la varsta inaintata sa se desparte de parinti (in special de mama), de obicei acestia inca mai locuiesc cu parintii.
Semnalmente :
- fashion victims de prost gust;
- disperati dupa mondenitati unde se da mancare gratis;
- trecuti de prima tinerete;
- 1/2 carti scoase care inca zac pe rafturi de reduceri din librarii (si tot nu se vand);
- posibila emisiune radio, scoasa din grila pentru ca nu o asculta nimeni, cu toate ca pretentiile "realizatorului" sunt exagerate in raport cu audienta care cocheaza cu un mare zero barat;
-disperati dupa atentie;
-saraci, si nu ma refer la aspectul financiar. Daca imi mai revin in minte fatzete ale acestui tip de gandac uman o sa revin.

cit d penibil poti fii k sa nu-ti dai seama k TOT c spui aici este din capu locului invalidat d natura anti-relatiilor dintre noi??
dar penibilitatea continua...
ceea c ofera amaritu asta d carminume sint 'wishful thinking'-urile lui in c ma priveste; in mod riguros si concret, sint contrafactuale:

1 n-am fost niciodata 'fashion victim' - dimpotriva! eu nu urmez moda, eu o inventez (si asta s-a vazut inclusiv la gala gopo, cind toata lumea mi-a remarkt acele 'finger bands' 8))
2 sint NOTORIU k mai mult refuz invitatii decit ma duc! cit dspr mitocania k cei kre t invita t keama la pomana - defineste indi-vidu kre a emis-o :sick:
3 ei si? nimeni nu-mi da adevarata virsta!
4 nu stie sa numere: au fost 2 (doua) carti kre insumeaza impreuna 1000 d pagini, kre s-au vindut F BINE (la 'd c vdm filme' s va scoate in curind al 2-lea tiraj - primul s-a epuizat in cca 3 luni), au fost nominalitate la premii importante (prima) si a primit cel mai important premiu d critik (a 2-a) d la un juriu din kre a facut parte - tiens, tiens! - kiar laurentiu damian!
5 n-am avut 'emis radio' decit in 90 - cind faceam cronik mondena duminik (la o ora d max audienta) la radio contact (la data aceea cel mai ascultat post PRIVAT); am avut - in skimb - o emis tv, la kre am renuntat EU! cei kre ma cunosc stiu k ma plictisesc rpd si-mi place sa trec la altcva - alte experiente, alti oameni, alti parteneri... mi s-a propus sa moderez o ALTA emis p tvr cultural ('s vbeste dspr') dar le-am spus k nu ma intereseaza (n-am nevoie d bani & nici d celebritate - l am dja); o face marius kivu
6 asta asha e; si ma bucur k mi s si acorda!
7 haha - am mostenit multe proprietati, as putea sa stau bine mersi cu cracii la soare undva p coasta d azur... si stiti cva? ASTA VOI SI FACE!

ps atrag atentia moderatorilor k individu acesta m-a facut 'gindac uman': este atac la persoana (ma rog - la asta s pricepe: la 'atac'-uri!) sau la insecte - hotariti voi
cer sanctiuni!

pt illotempore

sint cu totul d acord cu opinia ta; dar cre k avem in general asteptari mult prea mari in leg cu cinema-ul: toata lumea asteapta capodopere - sau makr filme kre 'sa-i dea p spate'! este nerealist
Alex Leo Serban is offline   sendpm.gif