Originally Posted by Alex Leo Serban:
1 aaah - uite si cuvintu-la-moda, 'frustrat' - cum d ti-a scapat pina acu?! :o
intrebarea e c cauta el in relatie cu mine: ti s pare k am motive sa ma simt frustrat? sau transferi propriile tale frustrari (deh... cine a auzit d tine?) asupra unei persoane (mua) kre n-are nici in clin, nici in minek cu ideea d 'frustrat'?
|
"frustrat" cuvant la moda?! o fi pt tine ce te ghidezi dupa trenduri.
Quote:
2 nici makr nu stii da citesti... plus k, nemergind la festivalurile internationale mari,, habar n-ai dspr c vbesti! una sint - la berlin - ursii (kre s dau, intr-adevar, p criterii destul d politice) si alta e premiul fipresci... acesta poate fi mai bun sau mai rau in fctie d membrii juriului - nu exista o regula! dar d c imi pierd vremea zicindu-ti c & cum?? cuiva obisnuit sa nu-i plak nimic normal k ii pute si un film feelgood k cel al lui menzel!
|
iar imi spui tu ce trebuie sa-mi placa? cine ma cunoaste, stie ca sunt un fan al cinematografiei cehe si mai ales al lui Menzel de pana-n 1989.
dar de ce sa raman fixat in admiratie cand nu am suport pt asa ceva? mai bine revad ce-mi place.
si facand o paranteza pt cei ce se declara coplesiti de germanicul "das leben der anderen" le recomand "Ucho / Urekea" de Karel Kachyna pt a vedea cu adevarat paroxismul supravegherii securiste.
Quote:
3 'caput mundi'?? iar ai greshit citarea latina din dictionar! :lol: probabil k ai vrut sa zici 'nec plus ultra'! 'caput mundi' n-are niciun sens in context - iar dk tu crezi k are t provoc sa-mi zici kre!!
|
daca inlocuiesti Roma cu Berlin ai sa intelegi si contextul.