View Single Post
Old 11 May 2007, 15:28   #34
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Alex Leo Serban:
dk ti-ai propus sa faci misto d topicu asta eu iti trag un cap in gura cum ma-ntorc d la cannes!
Vaaai, dar mult scumpe si iubite, cum mi-as putea permite sä fac misto de un astfel de topic, de o filiatie de-a dreptul negruzzianä, as putea pentru ca sä zic? Nuuu, eu îl îmbogätesc, îl dezvolt, îl ramific, îl prolific si-l prolixific, topic cioclopedic facem la el! Gunoaie, zici matale? Dar nice vorbä - nietzsche vorbä!!!

Gunoaie de vor surveni,
Bien sûr cä le-oi zburätäci
Pe toate dintr-un sut în cur
Dar nicidecum când e kultur!

Iatä, în timp ce tu esti la Cannes (iar eu amân mersu' la dentist, sä nu-mi strici lucrarea, c-o sä fie scumpä al naibii), eu voi construi aici o adeväratä catedralä culturalä. Topicul täu va gäzdui discutii despre Aristotel, dialoguri neoplatoniciene, dezbateri despre criza iconoclastä si statul Asänestilor, controverse despre gelozia lui Othello, puneri la punct privind trecerea de la spada medievalä la floreta renascentistä, dezväluiri referitoare la Adam Weishaupt si Iluminatii din Bavaria, demascäri apropo de filiatiile masonice ale lui Marx (Karl, nu Paul) si caracterul initiatic Rozi+Crucian al operei lui Jules Verne, adevärul despre perioada carelor cu boi la Grigorescu si despre Atentatul de la Sarajevo, argumente irefutabile antiholocaust, dezväluiri incendiare za lucrul Watergate-lui, interpretarea lui Vlaicu Ionescu despre catrenul VIII - 86 al lui Nostradamus, si citate din viitoarea mea recenzie a romanului "Circul nostru vä prezintä:" de Lucian Dan Teodorovici!
Mai rar asa frumusete de topic!
Vezi - VEZI câte fac eu pentru tine? :happy:
Hai, ad' la tata sä pupe, cä trece! :love:
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif