Normal. Astia furä PE FATA. Täriceanu e puradelu' pe care bulibasa Patriciu îl trimite la buzunärit trecätorii, în timp ce el se-ndoapä cu bere si mici în bodegä (chiar dacä el le zice "Black Label" si "caviar", tot bere si mici sunt).
Originally Posted by devil_doll:
Originally Posted by Pitbull:
Putinii ani cât a domnit i-au dovedit vitejia, täria de caracter, demnitatea, patriotismul devotat pânä la sacrificiu de sine. Infrunta neclintit o furtunä care avea sä-l mäture, temporar, de pe scena istoriei.
|
eu zic sa terminam cu toata tevatura pseudo democratica (de votat nu stim sa votam, o demonstreaza discrepanta presedentie-parlament care a iesit) si s aducem print strain...  :lol:
|
Pe bune! Brätianu nu era prost - tocmai de-ASTA l-a adus pe Carol, fiindcä în urma detronärii lui Cuza, luptele interne pentru putere deveniserä de-a dreptul dezastruoase.
Sä fim seriosi, NU SUNTEM O TARA DEMOCRATICA. Nu mor eu dupä democratie, e o variantä de guvernare cu merite certe, dar nici pe departe universal-valabilä. Merge perfect în anumite natiuni, în anumite contexte istorice. In altele, e de-a dreptul catastrofalä. Iar la noi, nici mäcar nu a EXISTAT vreodatä. Incepuse doar sä se construiascä, treptat, cu räbdare, cum era si cazul, sub Carol întâi si Ferdinand - dar apoi au venit conjuncturile secolului XX, dictatura carlistä, dictatura antonescianä, sirul dictaturilor comuniste... si, în sfârsit, mafiocratia securist-rusofilä postdecembristä.
Acum mai mult decât oricând, e valabil sloganul:
MONARHIA SALVEAZA ROMANIA!
Second best: un presedinte perfect. Unde-i? Arätati-mi-l, cä nu-l väd.
Third best: un presedinte imperfect. Uite-l:
Marinarul.
Fourth best e deja cam prea mult, cä nici bestu' ästa nu suportä jdemii de trepte. De-aici în jos suntem deja în zona
bad... worse... worst.
Deci, e clar, nu?