Alex, despre Un acoperis... ca tot veni vorba, eu nu stiu cat e sau nu de tembel filmul. Si sincera sa fiu, ca scenarist, nici nu ma intereseaza. Nu sunt regizor ! Munca mea nu consta in a livra filme, ci povesti dupa care sa se faca filme.
Un scenariu e o opera deschisa, ea se cere musai interpretata. Deh, mi-ar fi placut ca filmul sa fie in spiritul celor scrise de mine, atmosfera sa ramana cea creata de mine pe hartie, dar daca nu a fost sa fie, asta e. Aminteste-ti de istoria dintre Puiu si Pintilie vizavi de scenariul dupa care o facut Pintilie film.
Important pt mine e ca scenariul de la UN acoperis a fost foarte apreciat de un alt producator de film cu care acum dezvolt doua proiecte.
Nu am de ce sa ma supar daca zici ca filmul e "sucks" pentru ca targetul meu nu e si nu va fi niciodata realizarea unei "capodopere" dupa scenariile scrise de mine. Pentru asta se cer indeplinite foarte multe conditii. De fapt, si ca sa iasa un film bun, se cer indeplinite multe conditii.
Pe de alta parte, filmul asta, asa de cacao cum il consideri, o mers si el la doua festivaluri internationale. E adevarat ca nu e cine stie ce, dar cred ca pentru Popovici este. 8) cat despre participarea la TIFF, chiar M. Kirilov a zis ca , independent de cum a fost tratata povestea, corectitudinea povestii ramane, macar atat.
Imi pare tare rau de Mungiu, nu stiam de povestea asta cu Serbanescu. Abia acum am citit.