View Single Post
Old 05 May 2007, 19:44   #33
gionloc
Guru

gionloc

Originally Posted by StefanDo:
Originally Posted by gionloc:
nu sustin reactia lui als legata de tine si palos... dar gasesc destul de fatarnic si raspunsul tau la problema. interesul fata de beneficiul spectatorului bucurestean?... hmm...

mi se pare drastic sa ma acuzi de fatarnicie in situatia in care interactiunile noastre, cel putin deocamdata, au fost extrem de firave. In orice caz, daca detectorul tau de fatarnicie a inceput sa piuie la postul meu anterior, detectorul meu de isterie bipaie si el sanatos.

StefanDo, in niciun caz nu doream sa intelegi ca eu te consider fatarnic! ar fi deplasat din partea mea sa fac o astfel de afirmatie! ceea ce spuneam eu, sau ceea ce doream sa se inteleaga e ca raspunsul tau (i.e. - ca urmaresti interesul spectatorilor atunci cind e vorba de festivalu madamei palos) il consider cam sforaitor! si voiam sa spun ca poate interesul spectatorilor ar fi acela de a sti cine e doamna asta si cam ce urmareste prin festivalul aflat in desfasurare!

ceea ce spuneai e un fel de raspuns pe care il aud zilnic la televizor din gura unor politicieni - ca poporul, ca dreptatea, ca lumina, ca totul pentru oameni...
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif