Originally Posted by StefanDo:
Originally Posted by gionloc:
nu sustin reactia lui als legata de tine si palos... dar gasesc destul de fatarnic si raspunsul tau la problema. interesul fata de beneficiul spectatorului bucurestean?... hmm...
|
mi se pare drastic sa ma acuzi de fatarnicie in situatia in care interactiunile noastre, cel putin deocamdata, au fost extrem de firave. In orice caz, daca detectorul tau de fatarnicie a inceput sa piuie la postul meu anterior, detectorul meu de isterie bipaie si el sanatos.
|
StefanDo, in niciun caz nu doream sa intelegi ca eu te consider fatarnic! ar fi deplasat din partea mea sa fac o astfel de afirmatie! ceea ce spuneam eu, sau ceea ce doream sa se inteleaga e ca raspunsul tau (i.e. - ca urmaresti interesul spectatorilor atunci cind e vorba de festivalu madamei palos) il consider cam sforaitor! si voiam sa spun ca poate interesul spectatorilor ar fi acela de a sti cine e doamna asta si cam ce urmareste prin festivalul aflat in desfasurare!
ceea ce spuneai e un fel de raspuns pe care il aud zilnic la televizor din gura unor politicieni - ca poporul, ca dreptatea, ca lumina, ca totul pentru oameni...