exact p aceasta nepasare voioasa, laxitate morala si complicitate inconstienta s bazeaza si madam palosh atunci cind ademeneshte 'cinefilu bucureshtean' (d kre o doare fix in pix!) la festivalu ei: nu va lasati inshelati - nu vrea decit sa-si spele credibilitatea & onoarea 'nereperate'!...
in caz k nu stiati, 'das leben der anderen' trebuia sa fie in festul european, da madama asta nu's ce-a facut, c sfori a tras si le-a suflat filmu (nu ma-ndoiesc k asha isi cishtiga 'respectu' lui carminume!)
idem, 'shortbus' (kre o sa fie totusi si la tiff)
(d la mine n-a luat nimic slava domnului, k maturam cu ea tot bulevardu!)
cit dspr 'un acoperis deasupra capului', facut d ex-consortu ei adrian popovici (si debutu k scenarista al baghreerei)... vedeti-l sa va convingeti; sorry mara, but u know it s.ucks!
in concluzie: madama p a plecat precipitat d la min cuculturii atunci cind treaba s-a imputit cu concursu cnc si capu ei era cerut sa cada; a 'cazut' p moale, tot in fctie d consilier, dar eu as kema curtea d conturi sa verifice din c bani s-a facut ac festival: ai ei personali? ma-ndoiesc...
ps pt cretinii kre considera k eu mi-as dori sa fiu asociat cu asemenea personaje - kre mai sustin si ideea d sluga k a fi invitat undva e o forma d pomana! -, tot dispretzu meu veshnic! :sick:
|