View Single Post
Old 04 May 2007, 23:39   #25
gionloc
Guru

gionloc

Originally Posted by StefanDo:
ma doare fix in pix cine e palos si singurul lucru care ma intereseaza este beneficiul pe care il are cinefilul bucurestean de pe urma unui nou festival. Pe X si Y care au vazut in seara asta Das Leben der Anderen la cinema pro (cu o traducere in romana execrabila, din fericire dublata de alta corecta in engleza) nu-i intereseaza cine e organizatorul festivalului atata vreme cat acesta ii ofera filme de calitate. Cred ca ar trebui sa ne gandim mai degraba la utilitatea unui festival si sa-l recomandam ca posibil furnizor de satisfactii cinefilice decat sa ne cramponam de palos si ce-a facut ea.

ramin si eu off topic (nu as duce discutia asta in sectiunea unde e prezent programul festivalului) pret de citeva rinduri.
nu sustin reactia lui als legata de tine si palos... dar gasesc destul de fatarnic si raspunsul tau la problema. interesul fata de beneficiul spectatorului bucurestean?... hmm...

habar nu aveam cine e doamna palos, nu o cunosc personal si nu am citit despre ea vreo alta opinie decit cea a lui Pitbull dintr-un articol aparut pe liternet in perioada in care Cristi Puiu era facut cu ou si cu otet de niste personaje cel putin dubioase. dar vazind discursul general al lui Pitbull cu privire la acele personaje, un discurs constant de-a lungul timpului, inclin sa cred ceea ce spune acolo. iar cind ai de a face cu un personaj cel putin dubios, ca sa nu spun odios, poate ca nu e chiar de sustinut un proiect de-al ei. in genere, un personaj moralmente compromis poate compromite pe oricine ii stringe mina. poate ca nu e chiar cazul aci.. insa.. grija pentru spectatorul bucurestean.. hmm.

sint anumite personaje cu care eu nu as sta la aceeasi masa. si orice eveniment nascut de ele mi s-ar parea dintru inceput suspect. si nici nu i-as putea trimite pe cei care mi-s dragi sa participe la o poveste patronata de vreunu dintre ei, gen Iliescu, Vadim, Nicolaescu&co.

in ce priveste oamenii, poate ca ar astepta ca cei carora le acorda incredere sa vorbeasca de calitatile unor personaje anume, dar cita vreme nimeni nu le vrbeste, poate parea normal ca participa la unele evenimente. daca ar sti cu cine stau la masa... hmm... poate ca ar fi mai circumspecti.
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif