View Single Post
Old 04 May 2007, 22:27   #18
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

ca urmare a continuarii conversatiei de mai sus cu un dialog asezonat din plin cu injuraturi intre alex leo serban si carmine galante, amandoi primesc cate un avertisment. forumul are de suferit de pe urma rafuielilor voastre personale, asa ca am sa va bannez pe amandoi daca se mai intampla. va puteti parui pe privat, nu in vazul lumii. Din punctul meu de vedere, sunteti la fel de vinovati de poluarea forumului.

revenind la discutia (inca off topic) despre cum o pup eu in cur pe tanti palos si cati bani am primit de la ea, n-am decat un comentariu: ma doare fix in pix cine e palos si singurul lucru care ma intereseaza este beneficiul pe care il are cinefilul bucurestean de pe urma unui nou festival. Pe X si Y care au vazut in seara asta Das Leben der Anderen la cinema pro (cu o traducere in romana execrabila, din fericire dublata de alta corecta in engleza) nu-i intereseaza cine e organizatorul festivalului atata vreme cat acesta ii ofera filme de calitate. Cred ca ar trebui sa ne gandim mai degraba la utilitatea unui festival si sa-l recomandam ca posibil furnizor de satisfactii cinefilice decat sa ne cramponam de palos si ce-a facut ea.