View Single Post
Old 03 May 2007, 20:40   #164
gionloc
Guru

gionloc

Originally Posted by Carmine Galante:
Originally Posted by gionloc:
e un film realizat intr-un fel care ii reuseste exemplar lui tarantino). ...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ))
Nu pot sa nu observ ca te tragi de sireturi cu regizorul. "nae".

A doua la mana, sa compari filantropica cu filmele lui Q. Tarantino cu ceea ce face Caranfil gasesc ca e cea mai mare ineptie pe care am citit-o pe cinemagia ever. :lol:

Hai ca de imm sa zicem ca ma asteptam, dar de la un ifosit cu aere ca tine nu, cu toate ca se pare ca te-ai nascut sub zodia gafei.

da, uneori un film iti vorbeste precum un prieten, alteori tu stai cu el la o terasa si povestesti la o cafea.. in anumite cazuri filmul si regizorul, ca instante colocviale, se contopesc: fata de Nae Caranfil si de creatia lui nutresc un real respect, el se vede si se va vedea in felul in care-i discut si ii voi discuta filmele.
(stii ce e distractiv? - ca tu imi spui mie de sireturi - ca si cind as fi fost peiorativ sau mitocan in felul incare am spus ceea ce am spus... iar limbajul tau general este... hmm)

desi nu mi-e rusine sa fac o comparatie intre stilul ironic din Filantropica si cel din Reservoir Dogs (pumnii incasati de Diaconu in timp ce Nae pune in scena un karaoke - urechea taiata in garaju din RD-stuck in the middle with you), ceea ce faceam in fraza la care te referi era o raportare! daca nu realizezi diferenta, cere-i amicului marx niste linkuri catre dex!

imi pare rau ca nu iti pot fi pe plac, ce sa fac daca eu ii prefer pe Puiu, Porumboiu, Muntean, Mungiu, Caranfil - nu pe Marinescu...
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif