View Single Post
Old 03 May 2007, 15:22   #5
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Re: pit

Originally Posted by keepwalking:
Dar chiar si remarca din comunicatul CNC "A (nu) te lepada de cei care te-au ajutat e o chestiune de minima moralia"...e una perversa...
e ca si cum i-ar bate obrazul lui Mungiu: "adica noi ti-am dat bani si tu ne faci de rahat acum"...
pare ca CNC incearca sa cumpere tacerea unor regizori si apoi se mira cum de acestia vorbesc...
INTOCMAI!!!
Toate aceste comentarii sunt juste, iar pe lângä ele se mai impune un argument, cred eu, central - care spulberä definitiv genul ästa de complicitate pe care o invocä C.N.C.-ul.
Acolo nu se fac OPERE DE CARITATE, ci SHOW-BIZ - biz, de la BUSINESS! Taman cä dacä "ajutä" un regisor, scenarist, etc., C.N.C.-ul e pasibil de puscärie! Un movie-maker nu se "ajutä", ci se FOLOSESTE (reciproc avantajos), banii äia nu sunt "pomanä", ci INVESTITIE! "Ajutând" un autor, C.N.C.-ul se ajutä PE SINE, în fond - adicä investeste în talentul lui, ca sä câstige amândoi în final.
Repet citatul, e elocvent:
Originally Posted by Eugen Serbänescu:
A (nu) te lepada de cei care te-au ajutat e o chestiune de minima moralia
ASTA SPUNE TOT! Asa nu poate gândi decât cineva care "ajutä" (pe sub mânä) INDIVIZI, nu autori; ca sä se autoajute apoi (tot pe sub mânä), cu BANII DIN VALIZE (metaforice), nu cu cei din încasärile filmelor!
Futu-le muma-n cur de banditi.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif