View Single Post
Old 02 May 2007, 23:01   #153
devil_doll
Veteran

devil_doll

Originally Posted by herbert:
mi-e greu sa gasesc o formula care sa exprime sila si dispretul pe care il am fata de acest Nae Caranfil - un limax care se hraneste din conjuncturi.
un individ fara caracter si fara personalitate, un reziduu comunisto-securistic, care ne indeamna sa radem zgomotos, rastimp in care el se recomanda cand evreu, cand roman, cand francez, cand artist universal...

nationalitatea lui ar trebui sa ne lase rece..ba nu..gresesc, ar trebui s fim mandrii ca mai exista inca cineasti care mai pot spune atatea despre ce am fost si ce am devenit ca si popor..,filmele lui nu sunt nici gratuite, nici nu se hranesc din conjuncturi..au o structura perfecta, ce nu emite scapari (te provoc sa imi zici o singura eroare de construcite in Filantropica)..si poate e o idee buna daca nu ai judeca omul in relatie cu creatia..asa nsi woody allen ar putea fi pus la zid pentru multe pacate..si totusi nu putem din cauza asta sa ii aruncam toata opera la gunoi...

a trebuit s comentez la postula sta mai vechi fiindca ma lovit direct..cum s zici asta despre nae... :hmm: