View Single Post
Old 02 May 2007, 16:41   #62
ulrich
Guru

ulrich

Originally Posted by neanae:
- nu mi-a placut ca personajul nostru aflat in cautarea mantuirii se duce in biserica si da nas in nas cu Iisus Hristos in persoana (fie el si sub forma unei viziuni). cum as fi facut eu nu conteaza si e complet irelevant pentru

- nu mi-a placut ca iertarea e acordata unor tipi despre care insusi locotenentul stie ca nu o merita (chiar el spune ca e posibil ca ei sa atace din nou). bineinteles, poti sa spui "poate tocmai de-aia i-a iertat tocmai pe ei", dar aici iesi din crestinism si intri in existentialism (acte gratuite etc), ceea ce contrazice tot ce construise ferrara pana atunci.
cred ca am spus si-asa prea mult despre un film care nici macar nu m-a incantat. nu e un film prost, e doar mediocru

te-a intaratat cu ceva personajul lui keitel,ca altfel nu ai fi ajuns sa scrii in 2 zile mai mult decat ai facut-o in 5 ani.te-a provocat...au te-a speriat cat de tare se poate scufunda cineva in viciu?(soferu de taxi e altceva;toate personajele lui paul schrader sunt din alta specie decat locotenentul.).stii ceva?incearca sa vezi toate filmele lui ferrara("the funeral","china girl","king of ny" etc.),ca sa te obisnuiesti cu lumea lui.