View Single Post
Old 02 May 2007, 15:53   #7
RinTinTin
Veteran

RinTinTin

Re: Das Leben der Anderen

Originally Posted by klein:
Originally Posted by gionloc:
nu vreau sa cred ca filmul acesta va fi prezent in Romania numai in proiectul desfasurat in luna mai in cinci orase ale tarii dintre care doar doua, intr-adevar, cele mai importante pentru ceea ce discuta filmul, insa doar doua - Bucuresti si Timisoara - il vor vedea, propriu-zis! zilele filmului european ar trebui sa devina anul unui film european in Romania! pentru noi, filmul ridica semne mari de intrebare cel putin cu privire la cuviinta unei istorii politice in care inca nu stim cine au fost cei care au facut posibila o jumatate de secol de nenorocire.

poate cineva sa spuna in Romania: Es ist fur mich ?

este Conversatia devenita politica de stat... apoi,
este echivalentul cinematografic al romanului Crima si Pedeapsa...

in B! si Tm! - luati-va parintii de mina, bunicii, vecinii - trebuie sa vada acest film!

Groaznic film :sick:
Oportunist, oportunist, in goana dupa premii, cu un scenariu tras de par. Un tip devine din rau bun fiindca asculta muzica lui Brahms sau a nu stiu cui... fiindca citeste Brecht. Hai sa fim seriosi!! :lol:
imi pare rau pentru cei care au suferit intr-adevar de pe urma acestui regim si care nu se vor recunoaste in filmul lui Henckel sau cum il chema.
Esti cu adevarat prost.